Ordinary Week Recap – week 30

30 juli 2016 8 Comments

Ordinary Week Recap - week 30

Het is weer zaterdag: de week is weer voorbij. Meestal zeg ik dat de week snel voorbij gaat, maar dat ging die dit keer eigenlijk helemaal niet. Op het moment moet ik veel werken aangezien er veel mensen met vakantie zijn. Ik ben het fulltime werken heel erg zat, en ben dan ook aan het aftellen tot mijn Londen tripje en het aankomend schooljaar (nog 3 weken en 3 dagen!). Daardoor gaan de werkdagen natuurlijk extra langzaam. Gelukkig waren er ook leuke dingen deze week: zo ging ik naar de bioscoop, haalde de 600 abonnees, mocht eindelijk weer normaal met Brownie rijden en kwam mijn Macbook binnen. In de Ordinary Week Recap van deze week vertel ik je er alles over.

DSC00860

Vorige week vrijdag avond (nadat ik de Ordinary Week Recap voor die week had geschreven) haalde ik de 600 abonnees op YouTube. Niet te geloven hoe snel dat is gegaan! Ik haalde in juni nog de 500 abonnees: zo snel zijn er nog nooit 100 abonnees bij gekomen. Ik was dan ook ontzettend blij en stuiterde zowat het huis door om het mijn ouders te laten zien. Heel erg bedankt allemaal!

Ordinary Week Recap - week 30

Dinsdag moest ik de hele dag werken van 8:00 uur tot 17:00 uur, maar ’s avonds stond er iets leuks op de planning. Ik ging namelijk samen met mijn moeder naar de bioscoop. De GVR/BFG werd namelijk verfilmd, en ik ben opgegroeid met dit verhaal. Ik kon dan ook niet wachten om hem te zien. Mocht je de review gemist hebben, dan kun je hem hier terugvinden.

Ordinary Week Recap - week 30

Met Brownie gaat het goed: de mok ziet er goed uit en we kregen afgelopen week eindelijk een berichtje van de osteopaat/chiropractor dat we weer met haar mogen draven en galopperen. Voor een toch al pittig paardje dat 2,5 maand vrijwel alleen maar heeft mogen stappen is dat natuurlijk ontzettend fijn. Zelf had ik ook onwijs veel zin om weer eens lekker te kunnen rijden in draf en galop. Ze heeft er behoorlijk veel zin in, maar dat is natuurlijk logisch na zo’n lange tijd stappen. Over een paar weken komt de osteopaat/chiropractor nog een keer langs en gaat ze proberen om nog wat ‘dieper’ te kijken naar haar been. Ze loopt namelijk al veel beter dan voordat we haar hulp hadden ingeschakeld maar volledig over is het nog niet. Zelf gaan we er niet vanuit dat het ooit volledig over zal gaan (ze loopt hier al 5 jaar mee), maar wanneer je van een deskundige hoort dat er meer mogelijk is dan krijg je toch hoop. Wie weet!

Ordinary Week Recap - week 30

Donderdag avond kwam ook eindelijk mijn Macbook binnen. Zoals ik jullie eerder al vertelde had de vorige een systeemfout in zich zitten, waardoor hij na 3 dagen al niet meer goed functioneerde. Gelukkig kreeg ik zonder enig gedoe een nieuwe opgestuurd, en die kwam deze week dus binnen. Ik ben echt compleet verliefd op het ding, en hoop heel erg dat deze niet ook een fout in zich heeft. Mocht je er in geïnteresseerd zijn: het is de Macbook Pro Retina 15 inch 512 GB.

Ordinary Week Recap - week 30

Vrijdag was het tijd voor een blogdagje. Ik begon ’s ochtends met het bewerken van een video, daarna was ik bezig met het SEO-checken van een aantal artikelen en maakte ik een aantal foto’s voor artikelen. ’s Middags was het tijd om een aantal video’s op te nemen en producten te testen. Ook gebruikte ik deze dag om het Office pakket wat ik had aangeschaft te installeren op mijn Macbook. Nu nog het Adobe pakket en dan staan alle programma’s die ik nodig heb voor mijn studie er op!

Ordinary Week Recap - week 30

Één van de video’s die ik vrijdag opnam was mijn nagellak stash. Ik kreeg daar veel vraag naar toen ik jullie afgelopen week mijn make-up stash liet zien, dus besloot hem meteen voor jullie op te nemen.

Dan was dat alweer deze week. Aankomende week staat in het teken van een heleboel werken, veel proberen vooruit te bloggen en ook gewoonweg proberen te ontspannen. Ik merk dat ik dat laatste echt nodig heb, vandaar dat ik donderdag ook eigenlijk de hele dag mijn rust heb genomen. Wat zijn jou plannen voor aankomende week?

8 Comments

 • marleen@burgertrutjes 31 juli 2016 at 17:48

  Wow wat goed! Gefeliciteerd met je abonnees! 🙂

 • Hilde 30 juli 2016 at 18:51

  Mooie behaalde resultaten meid! Op naar de 700!!!

  • Irina 30 juli 2016 at 21:33

   Dankjewel Hilde!

 • Ria 30 juli 2016 at 16:49

  Gefeliciteerd met de 600 abonnees Irina!

 • Maaike 30 juli 2016 at 08:15

  Zo grappig om de grote zaal van Trianon in je overzicht te zien ;-).

  • Irina 30 juli 2016 at 08:26

   Haha ja dat soort dingen herken je nu je weet waar ik woon, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×