Ordinary Week Recap – week 3

23 januari 2016 6 Comments

Ordinary Week Recap - week 3

Het is weer tijd voor de Ordinary Week Recap van de afgelopen week. Ik was veel vrij en besloot ook weer eens te vloggen: dus de weekvlog kunnen jullie aankomende dinsdag/woensdag verwachten! Ik ging veel naar Brownie, ging naar de open dag van de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie en ruimde eindelijk mijn kamer weer eens op.

Ordinary Week Recap - week 3

Zaterdag 16 januari was de open dag van de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben daar wezen kijken voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie en vond het heel erg leuk! Ik ben heel erg enthousiast en denk dat deze opleiding hem gaat worden. Ik ga eerst wel nog even bij andere scholen kijken; maar dit maakt tot nog toe de meeste kans!

Ordinary Week Recap - week 3

Doordat ik deze week zo veel vrij was had ik eindelijk weer lekker de tijd voor Brownie. Door de open dag en het slechte weer had ik al heel erg lang niet gereden. Helaas ging dat ook deze week niet doordat de bak bevroren was, maar als het goed is kan ik vandaag weer rijden! Wel heb ik natuurlijk heerlijk van haar genoten en lekker met haar gestapt aan de hand.

Ordinary Week Recap - week 3

Afgelopen week kwam ook de review online van de Tresure Trove limited edition van Catrice. Ik was heel erg aangenaam verrast door de kwaliteit van de producten! Een echte toevoeging aan mijn stash.

Ordinary Week Recap - week 3

Deze quote kwam ik tegen en vond ik echt geweldig. Hoe veel mensen mij wel niet vertellen/verteld hebben dat ik met bloggen niks kan bereiken dat wil je niet weten. Juist dat geeft mij altijd dat extra duwtje om ze te bewijzen dat ik het wel kan. Hoe meer je mij zegt dat ik iets niet kan: hoe meer ik er juist voor ga werken. Ik denk dat dat bij veel mensen wel zo werkt en dat dit dan ook heel erg herkenbaar is.

Ordinary Week Recap - week 3

Ook ruimde ik de afgelopen week eindelijk mijn kamer weer eens op. Dat was hard nodig! Overal lagen make-up producten, gebruikte watjes, kleding en lege verpakkingen. Ik ben er dan ook wel even zoet mee geweest: maar ben weer blij met het resultaat. Helaas weet ik nu al dat het binnenkort weer nodig zal zijn. Want hoe hard ik ook mijn best doe om het zo te houden: na een paar dagen/weken is het weer een zooi.

En dan was dat alweer mijn week! Aankomende week ben ik ook weer veel vrij, en ga ik proberen weer veel van Brownie te genieten en ook veel tijd te steken in mijn blog. Daarnaast heb ik een speciale avond op werk voor alle parttimers om iedereen op de hoogte te brengen van de regels etc. Heb jij nog plannen voor de komende week?

6 Comments

 • Fabienne 23 januari 2016 at 18:00

  Leuk dat je misschien ook MIC gaat doen! Ik moet nog tot eind 2016 en dan ben ik eeeeeindelijk klaar 😀

  • Irina 23 januari 2016 at 21:06

   Ik kan juist niet wachten om weer te beginnen! Mis het studeren zo langzamerhand echt ^^

 • Neelke 23 januari 2016 at 11:27

  Wat heb je een gezellig bureau! Ik vind de gekleurde lampjes erg lief.

  • Irina 23 januari 2016 at 21:06

   Dankjewel! Die komen overigens van de HEMA ^^

 • Mariska 23 januari 2016 at 09:29

  Veel plezier met rijden vandaag! Leuke foto’s 🙂

  • Irina 23 januari 2016 at 21:07

   Dankjewel! Ik heb lekker gereden; al was Brownie stronteigenwijs, hahaha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×