Ordinary Week Recap – week 29

23 juli 2016 10 Comments

Ordinary Week Recap - week 29

Jeetje wat is het weer de afgelopen week omgeslagen! Een paar weken terug stormde het nog en dachten we dat het nooit zomer zou worden en deze week zaten we ineens boven de 30 graden: wat een verschil! Helaas kan ik niet heel erg goed tegen dit soort temperaturen en heb ik heel erg rustig aan gedaan. Daarnaast kwamen mijn eerste studieboeken binnen en kwam Pokémon GO officieel uit in Nederland. Lees je mee?

Ordinary Week Recap - week 29

Ik had maandag en dinsdag allebei vrijwel de hele middag op bed gelegen vanwege de hitte. Helaas kan ik niet zo goed tegen deze warmte, zeker niet hier in Nederland waar het zo benauwd is. Vroeger was het veel erger, tegenwoordig weet ik er gelukkig mee om te gaan. Toch ging het nu niet erg goed door de plotselinge omslag van het weer.

Toch haalde ik mijn ouders over om dinsdag avond te barbequen en dat was ontzettend gezellig. Ik ben echt gek op barbequen, net als gourmetten overigens: zo gezellig!

Ordinary Week Recap - week 29

Brownie wordt steeds hyperder door het feit dat ze natuurlijk al aardig wat weekjes alleen mag stappen en een beetje draven. Met dit weer is dat ontzettend vermoeiend, haha.

Daarnaast ontdekte ik vorige week zaterdag dat ze weer mok heeft. Mok is een schimmelinfectie in de kootholtes (vlak boven haar hoeven dus). Vorig jaar heeft ze dit ook gehad en toen was het zo heftig dat het naar binnen was geslagen en ze een bloedvergiftiging had opgelopen. Toen ik het dit keer zag schrok ik dan ook: meteen goed verzorgen. Het hoeft geen problemen op te leveren, sterker nog in de meeste gevallen is het zo weg. Toch let ik even extra goed op hoe het met haar gaat.

Ordinary Week Recap - week 29

Via marktplaats heeft mijn moeder al een aantal studieboeken voor me op de kop kunnen tikken voor een stuk minder geld. We hebben berekend dat we al ruim €100,- hebben bespaard op deze manier! Afgelopen week kwamen deze boeken al binnen, er zijn er nog maar een paar onderweg.

Ordinary Week Recap - week 29

Vrijdag was het op mijn kamer gelukkig goed uit te houden en ik nam er dan ook gebruik van en ging flink aan de slag voor Ordinary Odd. Ik nam 3 verschillende video’s op, waaronder deze hierboven. Kunnen jullie raden waar hij over gaat?

Ordinary Week Recap - week 29

De katten vinden het weer lekker, maar net als ik toch wel erg warm. Daarom liggen ze vrijwel de hele dag beschut onder de parasol of zoals hier onder de planten in de tuin. Helemaal languit en in complete relax-modus: heerlijk!

Ordinary Week Recap - week 29

Ook kwam afgelopen week Pokémon GO officieel uit in Nederland. Ik besloot het ook te downloaden omdat ik toch wel wilde weten waar iedereen het nu eigenlijk over had. Ik vind het een best wel leuk spel! Al ben ik nog niet echt gaan wandelen speciaal voor dit spel, toch heb ik al een aantal leuke pokémon gevangen en zit ik al op level 8. Spelen jullie het ook?

Aankomende week moet ik heel erg veel werken. Er zijn veel mensen op vakantie dus het is flink aanpoten de komende weken. Gelukkig heb ik als vooruitzicht dat ik over iets meer dan 4 weken lekker naar Londen ga! Verder hoop ik dat het weer deze week iets aangenamer zal zijn: rond de 23/24 graden i.p.v. 30 bijvoorbeeld, haha.

10 Comments

 • marleen@burgertrutjes 23 juli 2016 at 19:00

  Ziet er uit als een top weekje 😉
  Pokémon go is zooo leuk! Ik speel het nu twee weken maar het werkt inderdaad echt verslavend. En mijn hond heeft nog nooit zoveel gelopen 😉

  • Irina 23 juli 2016 at 20:47

   Haha grappig om te horen! Ik ben nog niet echt speciaal voor het spel gaan lopen, maar het zou best wel eens kunnen gaan gebeuren, haha!

 • Maaike 23 juli 2016 at 18:28

  Ooh wat voor studie ga je doen? Klinkt als iets met journalistiek/ media als ik de boeken zo bekijk.

  • Irina 23 juli 2016 at 20:48

   Ik ga Media, Informatie & Communicatie doen aan de HvA! Ben ook wezen kijken bij Journalistiek in Utrecht maar vond dit breder en daardoor ook leuker ^^

 • hilde 23 juli 2016 at 17:55

  Ik kan ook absoluut niet tegen de warmte. Ik zweet erg slecht, dus de warmte blijft in mijn lichaam. Pokemon go, mijn dochters hebben het op mijn mobiel gedownload omdat ik internet heb overal, zij niet. Stiekem kijk ik er ook af en toe op, maar ik heb het nog niet echt gespeeld. 😉 Gaat het alweer beter met je paard?

  • Irina 23 juli 2016 at 20:49

   Het is echt verslavend, dus mocht je er geen verslaving bij willen dan zou ik er niet mee beginnen, haha.
   Met Brownie gaat het prima, geen last van de mok maar hij is nog wel aanwezig. Gelukkig is er over het algemeen eigenlijk nooit iets ernstigs aan de hand bij mok, alleen heb ik de herinnering aan de vorige keer nog iets te goed in mijn geheugen zitten, haha.

 • Ria 23 juli 2016 at 13:34

  Leuk Blog weer! Pokemon Go heb ik nog niet gedownload. Voor je het weet ben ik verslaafd. Daar heb ik geen tijd voor over. Wordfeud verslaving is al erg genoeg 🙂

  Geniet van je studieboeken! En beterschap voor Brownie

  • Irina 23 juli 2016 at 13:41

   Die verslaving heb ik gelukkig niet!

 • Robin 23 juli 2016 at 10:07

  30 graden hier in Nederland is voor mij ook veeeel te warm! Ik heb dan ook lui liggen lezen.
  Ik bestel mijn boeken ook altijd 2e hands. Dat scheelt gewoon zoveel geld en dat is zo fijn!
  Fijne week heb je gehad!

  • Irina 23 juli 2016 at 12:22

   Ja echt pfff. In het buitenland is het lekkerder: hier is het zo benauwd.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×