Ordinary Week Recap – week 27 & 28

16 juli 2016 3 Comments

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Vanwege de Nationale Beautybloggersdag vorige week (klik hier om mee te doen met de winactie) kwam er geen Ordinary Week Recap online. Ik besloot daarom om deze week een extra uitgebreide Ordinary Week Recap te schrijven over allebei de weken! Ik ging o.a. naar Finding Dory, vierde mijn verjaardag, bestelde mijn nieuwe macbook en ging aan de slag met een nieuwe setting voor mijn YouTube video’s. Kijk je mee?

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Met Brownie mogen we eindelijk weer rijden: alleen stappend. We zijn ontzettend intensief met haar bezig: veel tempowisselingen, veel halthouden, veel achteruit rijden. Klinkt niet heel erg intensief, maar wanneer je een paardje hebt wat precies die oefeningen lastig vind is het behoorlijk vermoeiend! Daarnaast zijn we haar aan het leren om haar rugspieren en achterhand (achterbenen) meer te gebruiken, zodat ze haar voorhand minder belast: nogal lastig natuurlijk om haar een nieuwe manier van lopen aan te leren na zo’n 25 jaar dit loopje gewend te zijn. We gaan de rest van de vakantie dan ook nog flink hiermee door!

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Samen met lief vriendinnetje Danique ging ik gezellig naar de bioscoop: Finding Dory it was! We wilden al sinds we wisten dat de film eraan zat te komen samen naar de bioscoop om hem te zien en hij viel ook helemaal niet tegen. Mocht je de review gemist hebben: bekijk hem dan hier.

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Ook bestelde ik mijn nieuw macbook die ik voor mijn nieuwe opleiding moet hebben. Zo blij als een kind pakte ik het apparaat uit en ging ik ermee aan de slag. Helaas besloot hij op de derde dag kuren te krijgen: hij liep alsmaar vast en startte dan uit zichzelf opnieuw op. Heel erg vervelend natuurlijk, zeker voor dat geld! Gelukkig mag ik hem terug sturen naar de webshop en krijg ik een nieuwe opgestuurd: top service! Alleen jammer dat ik nu dus alsnog voorlopig niet kan oefenen met het systeem van apple.

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Vorige week zondag vierde ik eindelijk mijn verjaardag voor de familie. Een heel erg grote familie heb ik niet en mijn oom en zijn vriendin konden niet komen: lekker intiem dus! Alleen mijn opa en zijn vrouw kwamen langs, waardoor ik het gezellig met hun en mijn ouders gevierd heb. Ik kreeg deze prachtige bos bloemen en een cliënt van mijn vader had deze heerlijke taart gemaakt voor de gelegenheid. Daar heb ik de rest van de week ook nog van lopen snoepen!

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Dinsdag ging ik aan de slag met een nieuwe setting voor mijn YouTube filmpjes. Ik kreeg van meerdere kanten tips om het groen uit mijn achtergrond te halen, omdat dit niet bevorderlijk was voor mijn views (mensen schenen erdoor weg te klikken). Heel erg lastig wanneer je een kamer hebt met overal groene accenten! Uiteindelijk is het me gelukt en gebruik ik nu de witte achterkant van mijn kast. Ik heb mijn halve kamer er voor verbouwd maar ben ontzettend blij met het resultaat! De eerste video in de nieuwe setting vind je trouwens hier.

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Vrijdag was het ontzettend lekker weer (overigens de hele week, al hoor ik dat het in andere delen van het land vreselijk was) en dus heb ik een tijdje buiten doorgebracht. Helaas ging het opnemen van de video’s die ik wilde maken niet buiten en ben ik dus alsnog weer binnen gaan zitten maar speciaal voor Mischa zette ik een stoel in de schaduw neer. Ze heeft er de halve middag dolblij en als een echte prinses op gelegen: ik heb mijn goede daad ook weer gedaan!

Ordinary Week Recap - week 27 & 28

Vrijdag ging ik o.a. aan de slag met mijn make-up stash. Hij werd behoorlijk vol waardoor mijn oude systeem niet goed meer werkte: tijd voor iets nieuws! Ik zocht mijn stash uit en zette een nieuw opbergsysteem in elkaar. Hierboven alvast een sneakpeak: de video komt a.s. dinsdag online op mijn YouTube kanaal!

En dan waren dat alweer de afgelopen twee weken! Heel erg bijzonder waren ze niet, maar ik heb toch wel een aantal hele leuke dingen gedaan. Komende week staat er niets bijzonders op de planning, maar wil ik wel lekker aan de slag met een aantal back to school video’s! Verder vraag ik me af welk soort video’s jullie graag op mijn YouTube kanaal zouden willen zien? Let me know!

3 Comments

 • Ria 16 juli 2016 at 14:55

  Jammer van je laptop, hopelijk snel weer een nieuwe in huis!

  Succes!

 • hilde 16 juli 2016 at 09:39

  Ik vind je achtergrond echt zo mooi! Volgende maand ga ik ook met de kids naar de Dory film, lijkt mij erg leuk!

  • Irina 16 juli 2016 at 13:01

   Dankjewel!
   Zeker een aanrader: Finding Dory! ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×