Ordinary Week Recap – week 26

2 juli 2016 5 Comments

Ordinary Week Recap - week 26

Alweer een week voorbij: de tijd gaat echt niet normaal snel. Ondanks dat het alweer juli is heeft het weer besloten dat het herfst is: heel erg jammer. Ik ging deze week gezellig shoppen met Joyce, filmde Brownie voor de osteopaat en vrijdag besteedde ik de hele dag aan mijn blog en YouTube kanaal. Ik vertel je alles in de Ordinary Week Recap van deze week.

Ordinary Week Recap - week 26

Dinsdag had ik afgesproken met Joyce om gezellig een dagje te gaan shoppen in Hoofddorp. We hadden al een tijd lang contact via Twitter, YouTube en onze blogs en besloten om eens in het echt wat te gaan doen. Het was een ontzettend gezellige dag waarin ik zeker heel erg goed geslaagd ben. (Shoplog komt vanmiddag al online op mijn YouTube kanaal!) Tussendoor hebben we heerlijk geluncht bij Bagels & Beans. Ik kom daar eigenlijk nooit, maar Joyce had helemaal gelijk: lekker en goedkoop!

Ordinary Week Recap - week 26

De hele week is het flut weer geweest en ik ben dan ook meerdere keren doorweekt thuis gekomen van de manege. Het weer is echt van slag hoor, het is juli! Hoort het nu niet zweterig warm en zonnig te zijn?

Ordinary Week Recap - week 26

Donderdag maakte ik samen met mijn moeder een filmpje van Brownie voor de osteopaat. Ik ben heel erg benieuwd wat zij gaat zeggen van Brownie’s vooruitgang! Ze loopt nu weer zoals hiervoor, maar gelukkig lang niet meer zo slecht als ze de afgelopen weken deed. Ik ben benieuwd of de osteopaat nog meer wil proberen om haar compleet ervan af te helpen. Toch probeer ik niet te veel hoop te hebben: ze loopt al een jaar of 5 hiermee.

Ordinary Week Recap - week 26

Vrijdag ochtend begon ik de dag met het opruimen van mijn kamer: wat een goed gevoel geeft het toch altijd om een opgeruimde kamer te hebben! Toch ben ik altijd te lui om hem schoon te houden, al viel het nu wel mee: ik had alles in een half uurtje af. Ik kan nu ook eindelijk weer aan mijn bureau bloggen: heerlijk!

Ordinary Week Recap - week 26

Afgelopen dinsdag kocht ik samen met Joyce o.a. deze producten uit de nieuwe limited edition van Essence: Lights of Oriënt. Ik kocht zowel de bronzer, blush, het oogschaduw palette en één van de lipsticks. Ik heb zo’n 1,5 uur gedaan over het maken van de foto’s maar ben er wel echt ontzettend blij mee. De review komt aanstaande dinsdag online!

Ordinary Week Recap - week 26

Vrijdag besteedde ik de hele dag aan hetgeen wat ik het liefst doe: werken aan mijn blog en YouTube kanaal. Ik maakte o.a. de foto’s van de Essence producten, filmde de shoplog, schreef dit artikel en deed een heleboel inspiratie op. Daarnaast heb ik aankomende week als het goed is weer eens een skype-call met mijn YouTube netwerk dus ik ben weer lekker aan de slag voor jullie! Ow, en wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoon hoesje? Ik ben er echt helemaal verliefd op!

Aankomende week moet ik weer een aantal dagen werken, heb dus een skype-call met mijn netwerk en hoor ik als het goed is van de osteopaat. Daarnaast wil ik gewoonweg lekker veel gaan bloggen, want ik vind het alleen maar leuker en leuker worden. Ik merk ook dat afspreken met mede-bloggers zoals Joyce onwijs goed is voor je motivatie: we waren tijdens het shoppen vrijwel overal inspiratie aan het opdoen. Je ziet overal video ideeën en kunt gewoonweg heerlijk kletsen over je blog zonder dat de ander er verveeld van wordt. Heel leuk om te merken!

Wat zijn jou plannen voor aankomende week?

 

5 Comments

 • Natiza 2 juli 2016 at 16:32

  Wat een leuk hoesje heb je om je telefoon heen zitten!

  • Irina 2 juli 2016 at 21:13

   Dankjewel! Ik kan ook echt niet stoppen ernaar te kijken: hij is zooo leuk!

 • Ria 2 juli 2016 at 16:17

  Goed van je, dat je hebt opgeruimd. Dat stel ik ook vaak veel te lang uit…

 • Floor 2 juli 2016 at 11:37

  Oeh ik ben erg benieuwd naar de shoplog!

  • Irina 2 juli 2016 at 12:40

   Nog maar een paar uurtjes wachten ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×