Ordinary Week Recap – week 25

25 juni 2016 4 Comments

Ordinary Week Recap - week 25

Wat is afgelopen week snel voorbij gegaan! Er zijn ook best een aantal dingen gebeurd om jullie vandaag te laten zien. Zo had mijn vader alweer zijn 3e heup-operatie, verfde ik mijn haar, werd Brownie gekraakt en reed ik voor het eerst in meer dan een jaar weer auto. Ik laat het je allemaal zien in de Ordinary Week Recap van deze week!

Ordinary Week Recap - week 25

Maandag ochtend om 8:50 uur werd mijn vader voor de 3e keer in 3 jaar geopereerd aan zijn heup. 3 jaar terug heeft hij hem gebroken en sindsdien heeft hij er altijd last van gehouden. Nu bleek dus dat de kop van zijn heup aan het afsterven was: tijd voor een nieuwe kop dus! De operatie is goed verlopen en woensdag avond kwam hij alweer thuis. Nu is het tijd om te revalideren!

Ordinary Week Recap - week 25

Maandag avond was het dan eindelijk tijd: mijn moeder zou mijn haar verven. Zoals ik jullie vorige week al had verteld wilde ik voor een nieuwe kleur gaan: paars/rood. Ik ben er echt zo ontzettend blij mee en krijg er ook alleen maar complimentjes over! Helaas is het heel erg lastig op camera te krijgen; maar hiermee krijgen jullie een beetje een idee van de kleur.

Ordinary Week Recap - week 25

Aangezien mijn vader niet thuis was dinsdag besloot ik dat het nu toch eindelijk eens tijd was om de auto te pakken: hij had hem toch niet nodig. De laatste keer dat ik had gereden was vlak na mijn rijexamen: begin juni vorig jaar. Met hartkloppingen dwong ik mezelf achter het stuur te kruipen en naar de manege te rijden. Hoe spannend ik het ook vond merkte ik wel dat ik het rijden ontzettend leuk vind: net als ik dat altijd vond tijdens mijn rijlessen. Het ging hartstikke goed en later in de week pakte ik opnieuw de auto. Tijd om vaker te gaan rijden en te voorkomen dat ik weer zo bang wordt om achter het stuur te kruipen: de grootste hobbel heb ik nu gehad!

Ordinary Week Recap - week 25

Dinsdag ging ik naar de manege omdat er een osteopaat kwam kijken voor Brownie. Zoals ik vorige week al vertelde loopt ze de afgelopen tijd niet zo goed en we wilden graag de mening van iemand anders horen dan van de vaste dierenarts. Ze is gekraakt en compleet onderzocht: wat blijkt nou? Ze heeft waarschijnlijk geen last van haar schouder maar van haar elleboog! Daarnaast zat haar achterkant enorm vast, waardoor ze extra veel op haar voorbenen droeg. We moeten de komende 2 weken aan de hand met haar stappen en veel buik en rugspier-oefeningen doen om die meer te trainen! Hopelijk heeft het nut en gaat ze hierna weer beter lopen. Ik gun het haar in ieder geval heel erg.

Ordinary Week Recap - week 25

Vrijdag was het tijd om weer lekker te filmen. Ik filmde 3 video’s voor mijn YouTube kanaal en maakte foto’s voor een aantal artikelen. ’s Avonds bewerkte ik de video die morgen online komt en schreef dit artikel.

Ordinary Week Recap - week 25

s’ Middags heb ik een paar keer in de tuin zitten knuffelen met Mischa, die genoot van het weinige mooie weer van deze week. Heerlijk vind ik dat: kijken naar de katten die in de tuin zitten. Zo ontzettend ontspannend!

En dan was dat alweer mijn week! Aankomende week staat er een gezellige shop-date met Joyce op de planning en verder zal ik mijn vader hier en daar moeten blijven helpen. Ook het auto rijden wil ik blijven doen: op die manier voorkom ik dat ik straks opnieuw niet meer durf. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

4 Comments

 • Ria 25 juni 2016 at 16:05

  Goed van je Irina, dat je weer gereden had! Ik heb er 30 jaar mee gewacht en had ruim een jaar nodig voordat ik alleen durfde te rijden. Afgelopen vakantie veel slagboom passeren geoefend, omdat de camping waar we stonden er 1 had. OOk dat heb ik nu redelijk onder de knie 🙂

  Fijn dat jullie Brownie zo goed verzorgen. Hopelijk gaat ze ebter lopen en heeft ze ook minder pijn.

  Leuk blog weer!! Ga zo door!

  • Irina 25 juni 2016 at 21:04

   Ja het was even spannend maar toen ik eenmaal op de weg reed was er niks meer aan de hand en vond ik het zelfs leuk!
   Ik hoop zeker dat het wat op gaat leveren met Brownie: zou zo fijn zijn voor haar!

 • Sofie Katelijne 25 juni 2016 at 10:42

  Wauw, ik vind je haar echt prachtig geworden!

  • Irina 25 juni 2016 at 12:47

   Dankjewel! Ik ben er ook echt super blij mee ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×