Ordinary Week Recap – week 24

18 juni 2016 6 Comments

Ordinary Week Recap - week 24

Afgelopen week had ik een aantal dingen die totaal niet lekker verliepen maar ook een aantal hele leuke dingen. Zo haalde ik de 500 abonnees op YouTube, won een hele leuke winactie en kreeg een leuke bestelling binnen. In de Ordinary Week Recap van deze week laat ik je alles weer zien door middel van foto’s!

Ordinary Week Recap - week 24

Zondag ochtend werd ik wakker en het eerste wat ik deed was mijn YouTube abonnees checken: de avond ervoor stond de teller namelijk op 499: spannend! En ja hoor: daar stond het getal 500. 500 mensen die mijn filmpjes leuk genoeg vinden om zich op te abonneren! Ik kan er niet over uit hoe gaaf ik het vind, ook al weet ik dat het in verhouding met anderen nog helemaal niks voorstelt. Om jullie te bedanken heb ik een winactie georganiseerd: die kun je hier vinden.

Over YouTube gesproken: ik merk dat ik steeds meer tijd wil steken in mijn filmpjes en het liefst veel meer zou doen met mijn kanaal. Vandaar dat ik ook heel erg graag 3 keer in de week zou willen gaan uploaden, het probleem is alleen dat ik niet zeker weet of me dat wekelijks zal lukken. Vandaar dat ik heb besloten het niet officieel te veranderen, maar wel af en toe een extra video te uploaden wanneer ik daar wel tijd voor heb. Die komt dan op donderdag online op YouTube en op vrijdag hier op mijn blog. Ben jij trouwens al geabonneerd? Zo niet dan kun je dat hier doen.

https://www.youtube.com/c/ordinaryodd

Maandag en dinsdag waren absoluut niet mijn dagen. Ik was allebei de dagen vrij en had een heleboel dingen gepland: video’s opnemen, productfoto’s maken en lekker werken aan mijn blog. Helaas werd ik in de loop van de maandag steeds minder lekker, waardoor ik besloot mijn rust te nemen en op dinsdag aan de slag te gaan.

Helaas begaf dinsdag mijn statief het: waardoor ik dus niet kon filmen. Ook productfoto’s van de producten op mijn gezicht kan ik niet maken zonder statief: weg plannen. Ik kon wel janken! Ik heb meteen een nieuwe statief besteld zodat ik de volgende dag alsnog zou kunnen filmen. Vervolgens kwam ik erachter dat dit prachtige palette hierboven (review kun je hier vinden) geruïneerd was doordat er een watje doordrenkt in nagellak remover op had gelegen. AARGHHH.

Ordinary Week Recap - week 24

Die avond werd het gelukkig weer beter. Mijn vader vond een (nood)oplossing waardoor ik mijn statief alsnog kon gebruiken. Ik nam daardoor die avond alsnog 2 video’s op wat een onwijs fijn gevoel gaf na alle teleurstellingen van die dag. Daarnaast kwam mijn pakketje van shizzie.nl binnen, waar jullie binnenkort meer van kunnen zien in een video.

Ordinary Week Recap - week 24

Met Brownie gaat het niet echt geweldig. Ik heb er hier eigenlijk nog niet zo veel over verteld maar ze loopt de afgelopen 4 à 5 weken al kreupel. Het begon in onze vakantie, en is daarna helaas niet over gegaan. Ze heeft chronisch last van een oude slijmbeursontsteking in haar rechter voorbeen, toch ging het over het algemeen best goed. Tot de laatste tijd dus. Inmiddels zijn we aan het mailen met een paardenfysiotherapeut/osteopaat in de hoop dat die haar kan helpen er minder last van te hebben. Tot nog toe is in al die jaren namelijk alleen de dierenarts erbij geweest en we hopen dat iemand anders misschien met een ander idee komt. Het zal nooit volledig over gaan; daar geloof ik niet in; maar het zou fijn zijn als ze er minder last van zou hebben.

Ordinary Week Recap - week 24

Al heel erg lang zit ik erover te denken om mijn haar burgundy (rood/paars) te verven, maar alsmaar vond ik niet de goede verf. Een paar weken terug zag ik dit pakje verf bij het Kruidvat en na een heleboel online research besloot ik het te halen. Binnenkort dus mijn haar hiermee verven: ik ben echt zo benieuwd! Iedereen zegt dat het me onwijs goed zal staan, en daar ben ik ook niet bang voor. Ik hoop alleen dat de verf ook echt zo gaat uitpakken als hij op het pakje lijkt!

Ordinary Week Recap - week 24

Ook kreeg ik afgelopen week een berichtje van Kristina dat ik haar winactie had gewonnen! Zo ontzettend tof! Ik kreeg vrijdag de twee gewonnen palettes binnen: het I heart Chocolate ‘Salted Caramel’ en ‘Death by Chocolate’ palette. Ze stonden beide al een tijd op mijn verlanglijstje dus ik ben er onwijs blij mee. Hier volgt natuurlijk een review van binnenkort! Ow, en als je Kristina nog niet kent: ga even een kijkje nemen!

En dan was dat alweer mijn week! Hij had zo zijn ups en downs, maar uiteindelijk was het best een geslaagde week! Vandaag ben ik lekker vrij en ga genieten van mijn dag bij Brownie en door lekker te editen. De rest van de week moet ik redelijk veel werken en a.s. maandag wordt mijn vader voor de derde keer geopereerd aan zijn heup. Dat is dus even afwachten hoe alles loopt en hoe het herstel gaat worden. Ik houd jullie op de hoogte!

6 Comments

 • Ria 25 juni 2016 at 16:14

  Leuk blog weer (late reactie, ben aan het inhalen , want vakantie geeft achterstand 🙁 )

  • Irina 25 juni 2016 at 21:02

   Hahaha is goed hoor 😉

 • kristina 19 juni 2016 at 22:42

  Jeej gelukkig ben je er bij mee! <3

  • Irina 20 juni 2016 at 09:07

   Ja echt heel erg! Dankjewel <3

 • veerle 18 juni 2016 at 14:07

  Ondanks de tegenvallers ook nog wat leuke dingen deze week zo te zien, gelukkihg! FIjn weekend

  • Irina 18 juni 2016 at 14:42

   Jij ook een fijn weekeind!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×