Ordinary Week Recap – week 23

11 juni 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 23

Het is alweer zaterdag! Wat ging de week weer snel. Tijd voor de Ordinary Week Recap alweer! Afgelopen week genoot ik van het prachtige weer, werd ik alweer 20 jaar en ging ik zoals gewoonlijk weer flink aan de slag voor mijn blog: ik krijg er steeds meer en meer zin in, haha.

Ordinary Week Recap - week 23

Afgelopen dinsdag werd ik 20 en natuurlijk kan je je verjaardag niet voorbij laten gaan zonder taart. Daarom haalde ik bij de Jumbo een stuk Mokkataart, wat ik de afgelopen week meerdere keren als lunch heb gegeten: oeps.

Ordinary Week Recap - week 23

Aangezien we van Brownie de verjaardag niet weten, vieren we haar verjaardag samen met die van mij. Ik maakte dan ook een emmer vol met wortels (inclusief loof), appels en aardbeien voor haar: ze vond het heerlijk. Ben je overigens benieuwd naar de rest van mijn verjaardag? Houdt dan mijn YouTube kanaal in de gaten: ik heb die dag gevlogd!

Ordinary Week Recap - week 23

Afgelopen week kwam de review van de NYX soft matte lip cream in de kleur Cannes al online, en ik vertelde daar al dat ik nog een aantal kleurtjes had besteld. Dinsdag kwamen ze (als verjaardagscadeautje aan mezelf) binnen. Ik heb de kleuren Abu Dahbi, Antwerp, Amsterdam en Copenhagen erbij: review komt binnenkort!

Ordinary Week Recap - week 23

Aangezien het heerlijk weer was de afgelopen week heb ik daar gebruik van gemaakt en heb ik regelmatig samen met de katten lekker in de tuin gezeten. Mischa komt eigenlijk alleen buiten zitten wanneer wij ook buiten zitten: een echt gezelschapsbeestje. Vandaar dat ik lekker samen met haar heb zitten knuffelen in de tuin.

Ordinary Week Recap - week 23

Afgelopen vrijdag kwam er een monteur van Eneco langs om onze nieuwe Toon te installeren. We zijn sinds kort overgestapt, en daar hoorde dus dit nieuwe apparaat bij. Omdat mijn vader graag wilde dat ik erbij was (voor het geval het een ingewikkeld apparaat zou zijn) heb ik dat gedaan. Heel erg simpel apparaat eigenlijk! Ook heel leuk om te kunnen zien hoeveel Watt je op het moment verbruikt overigens.

Ordinary Week Recap - week 23

Verder besteedde ik mijn vrije tijd zoals gewoonlijk weer veel aan mijn blog en YouTube kanaal. Zo schreef ik artikelen, maakte een boel productfoto’s, vlogde op mijn verjaardag en filmde de Santorini shoplog. Ik merk dat ik steeds meer motivatie heb om echt volledig te gaan voor mijn blog en YouTube kanaal. Daarnaast merk ik dat ik vooral YouTube steeds leuker en leuker begin te vinden, maar geen zorgen: voorlopig stop ik zeker niet met bloggen.

Dat was dan alweer mijn week! Aankomende week heb ik eigenlijk geen spannende dingen op de planning staan: ik moet weer wat meer uurtjes werken, wat mijn portemonnee helemaal niet zo erg vind (hallo loonsverhoging omdat ik nu 20 ben!). Daarnaast wil ik gewoon weer lekker gaan knallen met het maken van nieuwe content voor jullie! En wat zijn jou plannen voor deze week?

1 Comment

 • Sanne 11 juni 2016 at 08:58

  Leuke week recap! Ik ben benieuwd naar de reviews die online komen te staan binnenkort. Mijn week bestaat weer uit voorbereiden én aan mijn blog werken. Zoals anders dus!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×