Ordinary Week Recap – week 22

4 juni 2016 2 Comments

Ordinary Week Recap - week 22

De laatste Ordinary Week Recap schreef ik nog vanaf Santorini, nu zit ik alweer gewoon achter mijn bureau in Nederland. Het gewone leven is weer begonnen: mijn eerste werkdag is alweer geweest. Wat ik dan weer niet zo erg vind aan dat ik terug ben is dat ik eindelijk weer kan bloggen en YouTuben! Ik ben deze week dan ook al lekker productief geweest op dat gebied.

Ordinary Week Recap - week 22

Het weekeind was ik nog lekker aan het genieten op het strand: ik filmde nog een paar outfits voor het Santorini lookbook en genoot van het mooie weer. Maandag vlogen we alweer terug naar Nederland: met helaas een uur vertraging. Er was een heleboel gedoe op Schiphol, waardoor we pas later mochten opstijgen. Helaas hebben we wel al die tijd wachtend in het vliegtuig door moeten brengen: hallo stijf zijn na de vlucht! Op Schiphol aangekomen was het een en al chaos: overal enorme rijen en chaos. Er waren een heleboel vluchten vertraagd en ook een heleboel gecanceld. Ook waren er stakingen: we kwamen er dus nog goed vanaf!

Ordinary Week Recap - week 22

Toen we thuis kwamen zaten er twee katten op ons te wachten die heel erg blij waren om ons weer te zien. Na een heleboel knuffelen, een kapsalon (we hadden geen zin om te koken) en het uitpakken van de koffer ging ik dan ook moe maar voldaan naar bed toe.

Ordinary Week Recap - week 22

De volgende dag was het tijd om naar mijn andere lieve schat te gaan: Brownie. Ook zij was blij om ons te zien en we hebben haar even extra goed verwend. Ze is goed verzorgd tijdens onze vakantie, maar helaas loopt ze weer wat slechter: dat kan helaas gebeuren met zo’n blessure!

Na Brownie ging ik mee boodschappen doen, waarbij mijn moeder en ik ook gezellig samen gingen lunchen. Na de boodschappen wilde ik eigenlijk nog gaan editen, maar daar had ik echt de energie niet meer voor. Ik typte nog even een artikel en keek wat Netflix.

Ordinary Week Recap - week 22

Ik bestelde op bol.com dit boek van Anna Nooshin, waar ik heel erg benieuwd naar was. Ik heb inmiddels alweer bijna de helft uit en wanneer ik hem helemaal uit heb zal ik er denk ik wel een review over schrijven!

Ordinary Week Recap - week 22

Ook plaatste ik een bestelling mij Douglas en Makeup Musthaves. Ik bestelde een NYX soft matte lip cream, een oogschaduw palette van MAC, het Fortune Favours The Brave palette van Makeup Revolution en het Pro Artist Pad – Black Arts palette van Freedom. Een aantal producten die al een tijdje op mijn verlanglijst stonden. De reviews hiervan komen natuurlijk ook snel!

Ordinary Week Recap - week 22

Na woensdag mijn eerste werkdag te hebben gehad besloot ik donderdag en vrijdag compleet te besteden aan mijn blog: ik bewerkte de video’s die ik in Santorini had geschoten, was flink aan de slag met mijn social media kanalen en daarnaast maakte ik foto’s voor artikelen en typte natuurlijk dit artikel. ’s Avonds ging ik samen met mijn moeder naar de bioscoop: Alice Trough The Looking Glass. Hierover komt natuurlijk ook snel een review online!

Zoals je merkt ben ik weer lekker aan de slag voor mijn blog en YouTube kanaal. Ik ben de komende tijd veel vrij van werk, en wil die tijd lekker gaan benutten om leuke content voor jullie te maken. Komende dinsdag ben ik overigens alweer jarig: ik word 20! Behalve uit eten gaan heb ik nog niet echt plannen, da komt wel! Wat gaan jullie komende week doen?

2 Comments

 • Jolet 4 juni 2016 at 19:49

  Ben benieuwd naar het review over dat boek van Anna!

 • Ria 4 juni 2016 at 10:23

  Leuk Blog Irina! en vanaf dnsdag ben je geen tiener meer 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×