Ordinary Week Recap – week 21

28 mei 2016 2 Comments

Ordinary Week Recap - week 21

Deze week is weer voorbij gevlogen! Nog maar 2 dagen te gaan en dan gaan we alweer naar huis, maar eerst nog even lekker genieten. Afgelopen week was ik zoals de meeste van jullie weten nog op het Griekse eiland Santorini en heb ik genoten van het mooie weer, heerlijke eten en de prachtige plekken die hier te vinden zijn. Kijk je mee naar de mijn tweede vakantieweek?

Ordinary Week Recap - week 21

Ik weet eerlijk gezegd niet meer zo goed welke dag we wat hebben gedaan: je kent dat wel, op vakantie vergeet je al snel welke dag het is. Gelukkig weet ik nog wel wat we hebben gedaan, dus kan ik het jullie alsnog laten zien en vertellen. Deze foto is genomen in het dorp Kamari, waar we heen gingen toen het niet zulk lekker weer was (er stond enorm veel wind). Dit is een enorm touristisch dorp, vol restaurantjes en winkeltjes. Ik heb er een aantal hele leuke dingen gekocht, en denk dat ik straks thuis wel een Santorini shoplog voor jullie ga opnemen!

Dit bordje moest overigens op de foto, aangezien mijn Griekse naam Irini is. Overal op het eiland vind je restaurants, hotels, appartementen, bakkers, noem het maar op met die naam. Heel erg grappig om te zien.

Ordinary Week Recap - week 21

In de eerste week op Santorini gingen we al naar de hoofdstad van het eiland: Fira. Naast Fira heeft het eiland nog een grote stad: Oia. Ook deze stad ligt weer compleet op de berghelling gebouwd waardoor het een onwijs leuk gezicht is. Het is wel één en al trappetjes en smalle straatjes, maar eerlijk gezegd vond ik Oia nog veel leuker dan Fira. Voor de winkels hoef je er overigens niet te komen, tenzij je een heleboel geld wilt uitgeven: het is allemaal ontzettend duur.

Ordinary Week Recap - week 21

Ook reden we deze week langs Menólithos, een onwijs klein plaatsje langs de kust. Hier filmden we een stukje voor mijn lookbook, en verder was er eigenlijk niet zo veel te doen. Ja het strand was prachtig: maar het was geen strandweer dus daar hadden we niet zo veel aan. Toch heel erg leuk om een keer gezien te hebben.

Ordinary Week Recap - week 21

Donderdag (ja, hiervan weet ik wanneer het was!) beklommen mijn moeder en ik de berg tussen Perissa en Kamari, waar op 200 meter hoogte dit schattige kerkje staat. Vanaf het dorp kun je hem heel erg mooi zien liggen, en het leek me leuk om hier naartoe te gaan. Het paadje was redelijk stijl, maar verder goed te doen en het uitzicht vanaf het kerkje was prachtig.

Ordinary Week Recap - week 21

Vrijdag gingen we naar de enige opgraving op het eiland: Akrotiri. Dit is een oude stad die is opgegraven van onder al het vulkanische as. De stad is compleet beschermd door een dak en er zijn overal speciale houten wandelpaden rondom de opgraving gemaakt zodat touristen niets kunnen beschadigen. Ik heb geen foto’s van de opgraving zelf gemaakt maar in de aankomende Santorini vlog zullen jullie de opgraving beter kunnen zien.

Ordinary Week Recap - week 21

Ook brachten we deze week weer een heleboel tijd door op het prachtige zwarte strand van Perissa. Ook komend weekeind zullen we waarschijnlijk daar doorbrengen, dus ik kom (al zeg ik het zelf) behoorlijk bruin terug in het koude kikkerlandje! Hoe zijn de weersvoorspellingen eigenlijk voor aankomende week? Krijg ik het ijskoud of valt het mee?

2 Comments

 • oma Iet 31 mei 2016 at 09:49

  Lieve Irina, je leeft wel een heel ander leven dan je je had voorgesteld toen je van de HAVO afkwam. Ik hoop dat je nu je bestemming en de uitdaging hebt gevonden en dat het goed met je mag gaan. Zo te zien leef je met volle teugen en geniet je ervan. Ga je nog steeds met je moeder op vakantie en niet met vriendinnen en vrienden?
  Hopelijk laat je ook nog eens iets persoonlijk naar mij toe horen want al die algemene dingen zijn leuk maar zijn niet wat ik verwacht van een kleindochter. Verder feliciteer ik je met je 19e verjaardag en wens ik je een fijne dag toe. Groetjes, oma

 • Ria 28 mei 2016 at 09:48

  Leuk blog Irina, je wordt thuis ontvangen met regen en onweer, maar wel warm 🙂

  Meestal valt het in de praktijk wel mee hoor, ik ga 2 dagen wandelen, zondag en maandag; als je buiten bent is het vaak minder erg dan ze van te voren zeggen…
  En anders kan ik dinsdag weer opdrogen .

  Geniet nog even en goede terugreis toegewenst!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×