Ordinary Week Recap – week 2

16 januari 2016 1 Comment

ordinary week recap - week 2

Week 2 van het nieuwe jaar is alweer voorbij; en ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit dan vorig jaar. Misschien is het raar dat ik het zo voel; maar ik denk dat ik op de een of andere manier een switch heb omgezet. Al het nare wat in 2015 gebeurt is blijft daar. Natuurlijk denk ik nog wel aan de nare dingen; zoals het overlijden van mijn tante: maar het heeft minder invloed op me. Maar goed: de Ordinary Week Recap van deze week. Ik voelde me weer beter en heb veel tijd besteed aan mijn blog!

ordinary week recap - week 2

Dit ontzettend schattige uiltje kreeg ik voor de kerst. Ik heb het nog niet gebruikt aangezien ik bang ben dat het ding nooit meer opdroogt; maar vind hem wel zo ontzettend schattig! Ik nam hem mee naar bad maar heb hem dus uiteindelijk niet gebruikt.

ordinary week recap - week 2

Deze foto van Brownie is alweer een tijdje terug gemaakt door een vriendin van me op de manege. Ik vind het zo een ontzettend schattige foto van mijn lieve paardje; dat ik besloot deze met jullie te delen. Afgelopen week kon ik eindelijk weer naar Brownie toe: na haar een week te hebben gemist omdat ik ziek thuis zat. Ondanks het slechte weer waardoor ik dus niet heb kunnen rijden hebben Brownie en ik toch zeker wel van elkaar genoten.

ordinary week recap - week 2

Ik kwam van de week bij de Etos en zag daar een voordeelverpakking staan met deze twee TreacleMoon bath en shower gels. Ik hoorde hier een heleboel goeds over en besloot om ze mee naar huis te nemen. En wat ruiken ze heerlijk! Een echte aanrader.

ordinary week recap - week 2

Deze quote kwam ik tegen en vind ik zo toepasselijk aan mijn leven het afgelopen jaar. Je bent de enige die je eigen geluk kan bepalen. Ik was niet gelukkig op school: dus ik stopte. Datzelfde heb ik nu eigenlijk gedaan met alle nare gedachtes die ik nog altijd had: ik ben de enige die ze kwijt kan raken.

ordinary week recap - week 2

De afgelopen paar dagen was ik druk bezig met filmen. Ik merk dat ik de laatste tijd veel beauty video’s op neem; en daarvan komen er de komende week dan ook weer een paar online. Ik wil binnenkort meer gaan doen met fashion, dus weet jij nog iets leuks wat jij graag wilt zien: let me know!

En dan was dat alweer mijn week. Vandaag ga ik naar de open dag van de HvA, voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Daarnaast ben ik weer lekker veel vrij van werk dus ben ik van plan om veel tijd te besteden aan Brownie en mijn blog!

1 Comment

 • robin 16 januari 2016 at 23:32

  quit your job.. ja snap ik wel maar als je rekeningen enzo moet betalen :”) zelfde met school, met een schuld en geen diploma word je ook niet blij haha. met het andere ben ik het wel eens. XD

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×