Ordinary Week Recap – week 19

14 mei 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 19

Jaja, het is alweer zaterdag: wat gaat de tijd snel. Volgende week zit ik alweer op het mooie Santorini! Maar voor het zover is ga ik jullie natuurlijk eerst laten zien hoe mijn week was: de Ordinary Week Recap. Ik was deze week bijna geobsedeerd door mijn to do lijstjes en probeerde natuurlijk van het prachtige weer te genieten. Kijk snel mee!

Ordinary Week Recap - week 19

Sinds het mooi weer werd riep ik al tegen mijn ouders dat ik wilde gaan bbq’en, en afgelopen zondag was het dan toch zover! Ik zorgde voor mijn werk dat ik mijn taken van die dag af had om vervolgens na werk lekker te kunnen zonnen in de tuin en daarna de dag af te sluiten met een heerlijke bbq.

Ordinary Week Recap - week 19

Het was zondag natuurlijk ook moederdag, en mijn moeder zegt altijd liever spontaan iets te krijgen dan dat ze iets krijgt voor een dag als moederdag. Daarom deed ik net alsof ik er niets aan deed; om toch ineens met een bos bloemen aan te komen! Zijn ze niet mooi? Het zijn pioenrozen.

Ordinary Week Recap - week 19

Ik werkte de hele week via to do lijstjes die ik de week ervoor had gemaakt. Iedere dag moest ik zo’n 2 artikelen/filmpjes maken, wilde ik alles kunnen redden voor mijn vakantie. Druk, maar wel overzichtelijk!

Ordinary Week Recap - week 19

Donderdag ochtend stond ik mezelf toe om lekker de tijd te nemen op de manege en uitgebreid Brownie te verzorgen. We reden heerlijk en daarna heb ik haar uitgebreid gepoetst en vertroeteld. Zoals je ziet had ze het warm gekregen, niet zo gek: dat had ik ook in die warme zon! Ik heb haar dan ook heerlijk afgesponst naderhand: wanneer ik het zo warm heb heb ik de neiging om die emmer water ook over mezelf heen te kiepen!

Ordinary Week Recap - week 19

Vrijdag ochtend filmde ik een video die al een hele lange tijd op mijn ’te filmen’ lijstje stond, maar waar ik alsmaar de tijd niet voor nam: mijn ochtend routine. Ik snapte meteen waarom ik er telkens niet aan toe kwam: wat een hoop werk zeg! Het eindresultaat is wel heel erg tof geworden: ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Ordinary Week Recap - week 19

Wanneer ik kijk naar alle artikelen die ingepland staan, dan ben ik stiekem best wel trots op mezelf. Zo ver vooruit werken als dit heb ik nog nooit gedaan. Sowieso staan er filmpjes op de planning waar ik stiekem best wel trots op ben en veel tijd in heb gestoken: hopelijk gaan de video’s nieuwe kijkers trekken!

En dat was alweer mijn week! Ik moet dit weekeind nog 2 artikelen typen en dan staat alles klaar voor mijn vakantie. Tijd om in te pakken, alles dubbel te checken voor mijn blog en YouTube kanaal en natuurlijk afscheid te nemen van Brownie en de katten maar dan ga ik wel lekker 2 weken genieten op het prachtige Santorini!

Als het goed is komen de komende weken gewoon Ordinary Week Recap artikelen online, maar het kan zijn dat het niet lukt vanwege wifi-problemen of het feit dat ik gewoonweg van mijn vakantie wil genieten: ik hoop dat jullie dat dan begrijpen!

1 Comment

 • Ria 14 mei 2016 at 17:04

  Leuk blog irina, fijne vakantie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×