Ordinary Week Recap – week 18

7 mei 2016 No Comments

Ordinary Week Recap - week 18

Het is weer zaterdag en dus weer tijd voor de Ordinary Week Recap: het artikel waarin ik je door middel van foto’s mee neem in mijn week. Afgelopen week verfde ik eindelijk mijn haar, ging ik voor het eerst naar de DYTG, filmde mijn eerste lookbook ooit en gaf mijn kamer een grote schoonmaak. Kijk je mee?

Ordinary Week Recap - week 18

Ik wilde mijn haar eigenlijk vorige week al verven maar aangezien mijn haarverf toen niet voldoende op voorraad was moest het toch nog een weekje wachten. Mijn moeder verfde mijn haar zaterdag avond: precies op tijd voor de DYTG de volgende dag!

Ordinary Week Recap - week 18

Ik ging zondag namelijk gezellig samen met Danique naar de DYTG. We waren er allebei nog nooit eerder geweest, en ondanks dat we allebei geen fan girl zijn die met onze favoriete YouTubers op de foto willen hebben we een heel erg leuke dag gehad. Het lijkt me trouwens wel heel erg intensief om met zo veel volgers op de foto te gaan de hele dag! Wie weet dat dat mij ooit ook te wachten staat, haha.

Ordinary Week Recap - week 18

Het mooie weer is eindelijk gekomen en natuurlijk genoot ik daarvan zoveel dat kon. Ik moest redelijk wat werken deze week en ook voor mijn blog is het ontzettend druk nu zo vlak voor mijn vakantie maar de momenten die ik had pakte ik. Zo genoot ik heerlijk van de zon samen met Brownie, en merk je aan haar ook dat het zonnetje schijnt: ze verhaart alleen maar meer.

Ordinary Week Recap - week 18

Ik filmde dinsdag mijn allereerste lookbook ooit. Ik wil meer gaan doen met fashion op mijn YouTube kanaal (en blog), en daarom besloot ik er maar meteen mee te beginnen. Daarnaast merk ik dat ik het editen van video’s steeds leuker begin te vinden en dan zijn dit soort video’s veel leuker om te editen dan mijn praatvideo’s, waar je toch minder vrij in kunt zijn.

Ordinary Week Recap - week 18

Aangezien ik het zo druk heb was het een onwijze drukte en chaos in mijn hoofd, maar de chaos in mijn kamer hielp daar zeker aan mee. Vandaar dat ik besloot dat het tijd was om op te ruimen: mijn bureau is nu weer opgeruimd en ik kan er weer aan werken.

Ordinary Week Recap - week 18

Daarnaast kan ik weer normaal door mijn kledingkast lopen, en zijn alle kleren die ik niet meer draag weg. Wat een heerlijk gevoel geeft dat zeg! Nu eens zien hoe lang ik het allemaal zo kan houden…

Ordinary Week Recap - week 18

Vanwege het feit dat ik zo veel moest doen werd het dus nogal druk in mijn hoofd. Ik besloot daarom dat ik alles maar gewoon op papier moest zetten: ik schreef per dag van de maand in mijn schema op welk artikel of filmpje er online moest komen, wat ik al af had en wat er nog gedaan moest worden. Met die informatie maakte ik vervolgens een to do lijstje per dag voor de periode tot aan mijn vakantie. Tot nog toe gaat het goed met mijn to do lijst: ik loop zelfs voor en heb al taken van dagen hierna af. Laat ik hopen dat het zo blijft gaan!

En dat was alweer mijn week. Komende week leef ik dus via mijn to do lijst: taak voor taak afstrepen en op die manier rust in mijn hoofd krijgen. Ook ga ik dinsdag eindelijk weer naar de kapper: de onderkant van mijn haar is namelijk ontzettend dood en ik wil het graag eraf hebben voor mijn vakantie. Wat zijn jou plannen voor aankomende week?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×