Ordinary Week Recap – week 17

30 april 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 17

Ik weet niet zo goed of ik afgelopen week nou leuk vond of niet. Ik deed een aantal hele leuke dingen: ik ging naar de Fantasy Fair en naar de bioscoop. Daarnaast werkte ik een heleboel en werkte heel hard aan mijn blog. Helaas gebeurde er ook iets naars: het oudste paard van de manege overleed. In de Ordinary Week Recap van deze week vertel ik je dan ook weer alles.

Ordinary Week Recap - week 17

Zaterdag ging ik gezellig samen met mijn moeder naar de ELF Fantasy Fair, ik heb daar een apart ‘Mijn dag in foto’s’ artikel over geschreven, wat je hier kunt terug lezen. Het was een heel erg leuke en gezellige dag, ondanks dat het minder mooi weer is dan we gewend zijn bij de ELF Fantasy Fair.

Ordinary Week Recap - week 17

Ik moest een heleboel werken deze week, waardoor ik veel minder bij Brownie ben geweest dan normaal. Zaterdag ochtend had ik door de ELF Fantasy Fair geen tijd om te rijden, en ook donderdag reed ik niet door het slechte weer. Toch heb ik lekker met haar staan knuffelen, en ze kwam zeker geen beweging tekort: mijn moeder reed wel gewoon haar lessen deze week en ze stond veel buiten.

Ordinary Week Recap - week 17

Dinsdag avond ging ik na werk naar de bioscoop. Ja mijn Koningsnacht besteedde ik in de bioscoop! Ik ging naar ‘The Huntsman Winter’s War’ en daarvan schreef ik ook al een review. Het was weer een hele leuke avond, al was ik de volgende dag wel wat moe toen ik weer aan het werk moest. Ik werkte Koningsdag namelijk gewoon van half 12 tot 8 uur! Gelukkig dubbel betaald, dus ik had niets te klagen.

Ordinary Week Recap - week 17

Donderdag had ik eindelijk een vrije dag dus ik maakte een enorme to-do lijst om af te werken. Ik ging naar Brownie, deed de pakketjes voor de winactie op de post, ging langs het Kruidvat om mijn haarverf om te ruilen en daarna werkte ik de hele dag aan mijn blog. Ik was helemaal kapot aan het einde van de dag: maar ik was zeker productief geweest.

Ordinary Week Recap - week 17

De rest van de week stond eigenlijk in het teken van werk. Ik werkte maandag van 7 tot 4, dinsdag half 10 tot 6, woensdag half 12 tot 8 en vrijdag half 10 tot 6. Al met al ben ik 31,5 uur aan het werk geweest waarvan er 7,45 uur dubbel betaald werden: even een lekkere voorsprong op mijn salaris als ik straks op vakantie ben.

Vrijdag had ik een best wel rotte dag. Het was de dag waarop mijn tante jarig zou zijn geweest die afgelopen jaar is overleden. Ik was dan ook heel erg blij dat ik moest werken zodat ik afleiding had. Toen ik klaar was met werken kreeg ik echter te horen dat het oudste paard van de manege die middag was ingeslapen. Niet echt heel erg fijn nieuws natuurlijk. Gelukkig is ze fijn ingeslapen, en schijnt ze er heel vredig bij te hebben gelegen.

En dat was dan alweer mijn week, vol met leuke maar ook minder leuke dingen. Aankomende week werk ik iets minder veel en ga ik dan ook flink vooruit werken: mijn vakantie komt steeds dichterbij!

 

1 Comment

 • Ria 1 mei 2016 at 12:29

  Drukke en emotionele week…

  Sterkte meid!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×