Ordinary Week Recap – week 16

23 april 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 16

En alweer een week voorbij: wat ging het weer snel! De stress begint inmiddels toch wel te komen, aangezien ik echt nog ontzettend veel moet doen voor we volgende maand op vakantie gaan. Naast de enorme hoop werk die ik heb liggen genoot ik van het lekkere weer en natuurlijk was ik weer veel aan het werk. Ik laat je alles zien in deze Ordinary Week Recap!

Ordinary Week Recap - week 16

Na de hele week te hebben gewerkt was ik donderdag en vrijdag eindelijk weer eens vrij: tijd om lekker te genieten van het mooie weer. Donderdag ochtend begon ik goed op de manege. Ik reed heerlijk met lieve Brownie en heb heerlijk met haar staan knuffelen en haar heerlijk staan poetsen. Haar zomervacht begint op sommige plekken eindelijk door te komen: jeej!

Ordinary Week Recap - week 16

Toen ik thuis kwam heb ik nog een tijdje met mijn vader en de katten in de tuin doorgebracht. Ik besloot mijn camera erbij te pakken en een aantal foto’s van de katten te schieten. Kijk nou hoe schattig Roosje hier ligt te rollen!

Ordinary Week Recap - week 16

Mischa was zowaar ook buiten te vinden, wat voor haar best bijzonder is. Over het algemeen ligt ze de hele dag op mijn kamer, en als ze al buiten komt is ze binnen een minuut weer terug. Met het mooie weer en ons gezelschap hield ze het echter wel een tijdje vol en ik kon deze leuke foto van haar schieten toen ze een vogel hoorde fluiten.

Ordinary Week Recap - week 16

Vrijdag kon ik mezelf echt niet tot werk zetten en heb daarom een groot deel van de ochtend doorgebracht met YouTube filmpjes. Ik ontdekte afgelopen week trouwens het kanaal van Bonnie: echt een aanrader!

Ordinary Week Recap - week 16

Er kwamen vrijdag ook mensen om onze schuttingen weg te halen en nieuwe neer te zetten. Vandaar dat ik expres een heleboel filmpjes vooruit had opgenomen, ik had al verwacht dat met het lawaai van deze mannen niet te kunnen doen. Toch gek om je tuin zonder schuttingen te zien! Aankomende maandag gaan ze het verder afmaken.

Ordinary Week Recap - week 16

Ik bracht eigenlijk de hele dag in bed door, met mijn laptop. Ik heb de video van aankomende dinsdag ge-edit en de laatste dingen klaargezet voor de video van vandaag. Daarnaast keek ik dus naar YouTube video’s en naar Netflix. Ik kreeg het gewoon echt niet voor elkaar om veel gedaan te krijgen.

Ordinary Week Recap - week 16

In de loop van de dag besloot ik de maandplanningen voor mijn blog erbij te pakken. Ik moet de komende tijd vooruit werken tot eind mei en toen ik alles zo op een rijtje zag staan wat ik nog moest doen sloeg de stress echt in. Hoe ik het allemaal gedaan ga krijgen weet ik nog niet, maar ik vind wel een manier.

En dat was dan alweer mijn week: niet heel erg boeiend. Aankomende week ga ik naar de ELF Fantasy Fair in Haarzuilens, gaat mijn moeder mijn haar weer verven en moet ik dus heel erg hard aan de slag voor mijn blog. Daarnaast sta ik een heleboel uren op werk ingepland (waaronder 7:45 uur lang op Koningsdag: hallo 200% betaald!) dus het wordt weer een drukke week!

1 Comment

 • Ria 24 april 2016 at 10:23

  Leuk Blog Irina. En wat is er mis met het bericht ‘ivm vakantie vandaag geen blog’.

  Dat scheelt een hoop stress

  Desnoods post je vanuit je vakantie adres af en toe een foto 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×