Ordinary Week Recap – week 15

16 april 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 15

Het is alweer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Ordinary Week Recap! Afgelopen week was ik weer veel aan het werk, en de foto’s die ik heb genomen zijn dan ook van mijn 2 vrije dagen. Ik kreeg deze week een nieuwe iPhone 5 (aangezien mijn 4S het begaf) en filmde een heleboel video’s! Lees je snel mee?

Ordinary Week Recap - week 15

Aangezien ik mijn online social media cursus wel wil blijven doen ondanks alle drukte besloot ik weer even aan de slag te gaan. Dat resulteerde in mijn tweede deelcertificaat: Twitter it is! Op het moment ben ik alweer bezig met Facebook, maar die cursus is een stuk langer dus ik ben benieuwd wanneer ik die ga halen.

Ordinary Week Recap - week 15

Brownie is flink in de rui en daarom ben ik de afgelopen week ook flink bezig geweest met de roskam. Zoals je hier ziet kwam er aardig wat haar van haar af! (Toch aardig van die kraai dat die even het haar weg kwam halen voor me, vind je niet?) Helaas is het een hopeloze hoeveelheid haar en zie je dan ook nog amper verschil. Gelukkig merk je aan Brownie hoe heerlijk ze het vind: daar doe je het voor!

Ordinary Week Recap - week 15

Donderdag middag besloot ik dat het weer tijd was voor mijn relax momentje. Ik deed een maskertje op, liet het bad vollopen en las een paar hoofdstukken uit mijn boek. Ik heb besloten voortaan één keer per week een masker te doen: het beviel heel erg goed afgelopen week! Daarnaast is het gewoon fijn om even een ontspan momentje in te plannen nu ik zo druk ben voor mijn vakantie.

Ordinary Week Recap - week 15

Afgelopen week kwam er een video online met daarin 2 winacties. Je kunt de twee producten hierboven winnen; het I heart Chocolate palette en de Iluminoso blush. Doe jij al mee? Klik hier voor de winactie.

Ordinary Week Recap - week 15

Aangezien ik al maanden problemen had met mijn iPhone 4S kreeg ik als vervroegd verjaardagscadeautje van mijn ouders deze iPhone 5. Hij kwam net op tijd want mijn telefoon deed vrijwel niets meer: de WiFi kon niet meer aan, ik ontving geen sms’jes meer en ook 3G pakte hij niet meer. Vrijwel onbereikbaar dus! Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe telefoon. Misschien dat ik binnenkort een update video ga maken van wat er allemaal op staat!

Ordinary Week Recap - week 15

Vrijdag had ik een enorme to do lijst: 4 video’s opnemen, 1 editen en 2 artikelen typen. Daarnaast werkte ik aan mijn social media cursus en sportte ik. Het is me uiteindelijk allemaal gelukt, maar kapot was ik ’s avonds wel!

Ordinary Week Recap - week 15

Ik begon deze week aan een nieuw trainingsprogramma. Tot nog toe heb ik mijn eigen workouts ingepland en bedacht welke ik zou gaan doen. Nu doe ik het 30 Days of HIIT programma van Darebee. HIIT workouts zijn me altijd al goed bevallen: ze zijn heel erg effectief. Tot nog toe heb ik 2 dagen gehad, beide dagen heb ik niveau 3 van de workout gehaald. Ik ben benieuwd hoe de rest van de maand gaat! Als ik klaar ben wil ik overigens een uitgebreid artikel gaan schrijven over mijn ervaringen voor jullie.

En dan was dat alweer mijn week. Ik vond het een fijne en productieve week! Komende week wordt net zo een soort week: veel vooruit werken want ik ga over een maand alweer op vakantie! Gaat echt snel; en ik moet nog heel erg veel doen. Heb jij nog plannen voor komende week?

1 Comment

 • Ria 16 april 2016 at 14:22

  Leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je 2e certificaat !

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×