Ordinary Week Recap – week 14

9 april 2016 3 Comments

Ordinary Week Recap - week 14

Het is weer zaterdag en dat betekend weer een nieuwe Ordinary Week Recap! Afgelopen week was ik vooral heel erg veel aan het werk en daarnaast probeerde ik aan mijn blog te werken. Ook kreeg ik onverklaarbaar last van mijn borst, een drukkend en stekend gevoel dat soms ineens op kwam zetten en daarna ook gewoon weer weg was. Ik vertel jullie weer alles over mijn week!

Ordinary Week Recap - week 14

Het grootste deel van mijn week was ik druk aan het werk. Mijn baas had me al verteld dat ik voor mijn vakantie nog een heleboel uren zou moeten werken en dat heeft ze zeker niet overdreven. Aan de ene kant is het ontzettend slopend aangezien ik naast het werken ook nog een fulltime job heb aan het vooruit werken voor mijn blog. Heel erg druk dus en ik moet zeggen dat ik echt heel erg veel behoefte heb aan een echt vrije dag: geen werk en geen blog.

Ordinary Week Recap - week 14

Deze week behaalde ik ook mijn eerste deelcertificaat voor mijn online cursus social media. Volgens mij is er iedere week van de 7 weken durende cursus een certificaat te verdienen. Dit was de globale introductie van de cursus, waarbij alle social media en social media strategieën globaal werden uitgelegd. Nog niet erg veel nieuws moet ik zeggen, maar toch wel heel erg leuk om te doen!

Ordinary Week Recap - week 14

’s Avonds probeerde ik altijd minimaal één aflevering te kijken van de Vampire Diaries om even te ontspannen. De momenten dat ik ontspan zijn heel erg belangrijk nu ik zo druk bezig ben dus ik plan ze bewust iedere dag in. Overigens ben ik de Vampire Diaries helemaal opnieuw aan het kijken: ik vind het zo een leuke serie!

Ordinary Week Recap - week 14

Op mijn vrije donderdag werd ik eerder wakker dan gepland en daarom besloot ik een video te editen voor ik naar Brownie ging. Ik vind het editen van video’s steeds leuker om te doen en wanneer ik geen beeldmateriaal klaar heb staan om te bewerken baal ik gewoonweg bijna! Youtube is echt een heel erg grote hobby geworden, en op het moment vind ik het filmen en editen misschien zelfs wel leuker dan het typen van artikelen. Toch zou ik nooit willen stoppen met bloggen: het is gewoon zo ontzettend leuk en een fijne uitlaatklep.

Ordinary Week Recap - week 14

Met Brownie gaat het inmiddels overigens weer goed. De plekken waar ze toen zo te pakken is genomen zijn wel haar los aan het laten, wat er heel erg bijzonder uitziet. De twee plekjes die je hier ziet zitten bij haar voorbeen komen dan ook daarvan.

Ik heb haar donderdag overigens weer gelongeerd zonder longeerlijn zoals ik dat altijd doe. Dit keer was toch anders dan normaal: er huppelde namelijk een veulentje door de bak. Ik kreeg de vraag of kleine Sky ook in de bak mocht en ik vond het prima zolang ze me maar niet omver zou rennen. Het kleine beestje liep heerlijk te bokken en springen en daagde Brownie een heleboel uit maar Brownie trok zich er niks van aan en liep keurig haar rondje. Zo fijn om te merken dat ik zo goed op haar kan vertrouwen, en jeetje wat heb ik moeten lachen om die kleine!

Ordinary Week Recap - week 14

Na een flink intensieve PIIT workout (overigens mijn enige workout deze week.. oeps) besloot ik een me-time middagje te hebben. Ik nam voor het eerst in een jaar weer eens een maskertje en ging daarmee heerlijk in bad zitten. Daarnaast heb ik mijn nagels gelakt en mijn wenkbrauwen geëpileerd.

Na die middag voor mezelf ging ik s’ avonds weer flink aan de slag voor mijn blog. Ik heb een geweldige plugin ontdekt dankzij Laura en had een lekker productieve avond.

Ordinary Week Recap - week 14

Vrijdag werd ik wakker met enorme pijn in mijn borst. Het was een drukkend en stekend gevoel zodra ik een beetje voorover leunde of mijn borstspieren aanspande. Ik heb er deze week vaker last van gehad maar dit keer was het toch heftiger dan de andere keren.

Vanwege de pijn op mijn borst heb ik dan ook niet gesport en geen video’s opgenomen. Ik fotografeerde wel een aantal producten waaronder deze prachtige lipproducten van KIKO. Zoals je ziet maakt dat best wel wat troep. Mijn lippen waren dan ook toe aan een flink hydraterende lippenbalsem naderhand.

En dan was dat alweer mijn week. Niet echt een heel erg spannende week, maar dat zullen de komende weken waarschijnlijk niet worden. Ik werk op het moment namelijk zo’n 30+ uur per week en daarnaast moet ik gewoon echt een heleboel aan mijn blog werken om straks in mijn vakantie ook artikelen voor jullie klaar te hebben staan. Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomende week?

3 Comments

 • Melissa 9 april 2016 at 18:44

  Gefeliciteerd met je Certificaat. Voel je je nu wel weer wat beter?

  • Irina 9 april 2016 at 22:32

   Ik voel mijn borst maar af en toe, net als van de week. Vrijdag was wel echt heel erg naar, maar verder valt het wel te doen. Ik hoop maar dat het gewoon een pijnlijke spier is ^^

 • Ria 9 april 2016 at 17:15

  Gefeliciteerd met je certificaat!

  Naar van die pijn op je borst. Je hebt zeker geen tijd om naar de huisarts te gaan? Gezondheid is volgens mij belangrijker dan blog, volg en werk… Ik zou het even laten nakijken…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×