Ordinary Week Recap – week 13

2 april 2016 2 Comments

Ordinary Week Recap - week 13

Wat is de week weer snel voorbij gegaan! Op de een of andere manier gaan de laatste weken echt heel erg snel voorbij. Nou doe ik de afgelopen tijd ook wel heel erg veel: ik werk rond de 30 uur per week op het moment, daarnaast sport ik 5 à 6 dagen in de week, verzorg Brownie 4 à 5 dagen in de week en ben heel intensief bezig met mijn blog en Youtube kanaal. Ow en ik ben afgelopen week begonnen met een online cursus Social Media! Kortom weer een drukke week in de Ordinary Week Recap van deze week!

Ordinary Week Recap - week 13

1e Paasdag maakte ik een heleboel productfoto’s en filmde ’s avonds de video van afgelopen dinsdag. Tussendoor ging ik gezellig langs bij mijn opa samen met mijn ouders. Mijn opa vierde namelijk zijn verjaardag voor een klein groepje familie. Afgelopen donderdag was hij ‘echt’ jarig.

Ordinary Week Recap - week 13

Waar ik vorige week een beetje in een sportdip zat en mezelf echt moest pushen om te gaan sporten ging dat deze week weer een stuk beter. Ik ontdekte PIIT (Pilates Intense Interval Training) en deed daarvan een workout. Ontzettend intensief en ik zweette me kapot maar jeetje wat voelde dat goed! Daarnaast deed ik afgelopen vrijdag opnieuw de 1000 squats challenge, had maandag een ontzettend goede armspier workout en het ging gewoon echt lekker!

Ordinary Week Recap - week 13

Dinsdag was Mischa jarig, en ondanks haar dieet kreeg ze toch lekker vis als avondeten. Dit doen we altijd wanneer de katten jarig zijn om ze eens lekker te verwennen. Beide katten hebben er natuurlijk heerlijk van genoten!

Ordinary Week Recap - week 13

Met Brownie gaat het weer redelijk. De plek boven haar been blijft gevoelig en helaas is ze weer heel erg veel aan het hoesten waardoor we alsnog voorzichtig doen met bijvoorbeeld galopperen; maar in principe gaat het goed! Ze is ook eindelijk aan het verharen geslagen waardoor ik genoeg te doen heb!

Ordinary Week Recap - week 13

Mijn bestelling van KIKO kwam afgelopen week binnen, net als mijn bestelling van The Bodyshop. Beide winkels hadden een onwijs toffe actie waardoor ik het niet kon laten om te bestellen.

Ik heb overigens onwijs hard gelachen toen ik een plastic tasje haalde uit mijn doos van KIKO. Nergens krijg je meer plastic tasjes bij, behalve als je online shopt bij KIKO!

Ordinary Week Recap - week 13

De aardbeien waren in de aanbieding op werk waardoor ik ze al een keer had gehaald als toetje toen ik op werk at, maar later kwam ik bij de LIDL om stokbrood te halen voor het avondeten en daar zag ik ook goedkope bakken staan. Ik ben echt gek op aardbeien dus natuurlijk nam ik een bak mee. Ik kan niet wachten tot ze weer echt in het seizoen zijn en ze in overvloed voor een normale prijs in de supermarkt liggen!

Ordinary Week Recap - week 13

Donderdag en vrijdag waren mijn enige vrije dagen deze week waardoor ik ze goed besteedde aan het editen, filmen, fotograferen en schrijven voor mijn blog en Youtube kanaal. Ik merk dat ik er de laatste tijd extra veel tijd en aandacht aan probeer te geven. Hopelijk zien jullie dat ook terug in de kwaliteit van mijn artikelen en filmpjes!

Ordinary Week Recap - week 13

Ik testte een aantal van mijn nieuwe producten uit, nam gelijk een enorme make-up shoplog op en daarnaast ook een winactie. Beide komen binnenkort online!

En dat was dan alweer mijn week! Je merkt het al, ik ben heel erg druk bezig met van alles en nog wat, maar door het sporten en al het enthousiasme rondom mijn blog en Youtube kanaal zit ik veel beter in mijn vel dan dat ik in tijden heb gezeten. Aankomende week staan er eigenlijk geen speciale dingen op de planning, behalve dan vooruit filmen omdat de week erop de schutting zal worden vervangen en ik dan dus lastiger zal kunnen filmen!

2 Comments

 • Valerie Michelle 2 april 2016 at 07:57

  Klinkt als een drukke maar leuke week! Leuk om te lezen over PIIT, nog nooit eerder van gehoord. Ben benieuwd hoe het zou zijn.

  • Irina 2 april 2016 at 08:20

   Kijk even op het Youtube kanaal ‘Blogilates’! Het is heel intensief: 45 seconden vollop ertegenaan tegenover 15 seconden rust en dat in totaal net iets minder lang dan een half uur. Geloof me: je zweet je kapot.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×