Ordinary Week Recap – week 12

26 maart 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 12

Afgelopen week deed ik geen heel erg bijzondere dingen, maar er gebeurden wel een aantal leuke dingen. Zo deelde VeraCamilla mijn DIY lipstickhouder en ging ik gezellig met Danique naar de bioscoop. In deze Ordinary Week Recap neem ik je weer mee in mijn week door middel van foto’s.

Ordinary Week Recap - week 12

Toen ik zaterdag thuis kwam van de manege zat Roosje me zo op te wachten. Sinds tijden heeft ze dit plekje in de tuin weer ontdekt en ik vond haar echt ontzettend schattig zitten daar.

Ordinary Week Recap - week 12

In de avond ging ik gezellig samen met Danique naar de bioscoop. We hadden al een hele tijd terug samen besloten om naar de film How To Be Single te gaan en afgelopen week was het eindelijk zo ver. Wat ik van de film vond konden jullie hier al lezen. Het was in ieder geval een heel erg gezellige avond!

Ordinary Week Recap - week 12

Diezelfde dag gebeurde er iets ontzettend tofs: Vera Camilla deelde mijn DIY lipstickhouder! Toen ik dit zag ben ik letterlijk naar beneden gehold om mijn ouders het geweldige nieuws te vertellen. Mijn statistieken zijn zaterdag t/m woensdag flink veel hoger geweest dan dat ze normaal zijn en ook mijn abonnees stegen ineens veel sneller op youtube. Echt heel erg gaaf!

Ordinary Week Recap - week 12

Deze week besloot ik weer even lekker te genieten. De week ervoor had ik weinig tijd voor mezelf gehad doordat ik veel aan het leren was geweest voor mijn studiekeuzecheck en de andere vrije momenten stopte ik eigenlijk allemaal in mijn blog. Heel erg leuk natuurlijk maar ook me-time is heel erg belangrijk!

Ik las eindelijk weer eens. Ik was al begonnen in dit boek maar dat is zo lang geleden dat ik maar opnieuw ben begonnen. Dit is het tweede deel uit de Kronieken van de onderwereld serie en tot nog toe vind ik het heel erg goed!

Ordinary Week Recap - week 12

Dinsdag had ik een vrije dag en gebruikte deze om de Power Of Makeup challenge op te nemen. Daarnaast testte ik een aantal producten en probeerde weer mijn ontspanning te nemen. Wanneer deze video online komt weet ik overigens nog niet: ik probeer flink vooruit te werken zodat ik niet al te veel hoef te stressen vlak voor mijn vakantie straks.

Ordinary Week Recap - week 12

Afgelopen donderdag werd arme Brownie helaas gegrepen door een ander paard op stal. Hij heeft haar flink gebeten en een tijd vastgehouden op haar rechterzij, boven haar voorbeen. Je ziet er niets van maar het is wel heel erg gevoelig. Daarnaast maakte ze een misstap in de les waardoor ze nu niet erg goed liep. De springles die ik vrijdag gepland had ging dan ook niet door maar natuurlijk gaat haar gezondheid voor. Hopelijk voelt ze zich snel beter en gaat die gevoelige plek ook gauw weer weg.

Ordinary Week Recap - week 12

Mischa hebben we nu sinds ongeveer 2 weken op dieet gezet aangezien ze echt aardig dik is geworden. Ik ging van de week met haar op de weegschaal staan en wat bleek: madam weegt 6 kilo! Veel te veel natuurlijk dus ze krijgt nu alleen maar brokjes. Is ze het zelf natuurlijk niet mee eens, maar liever dit dan dat ze straks ziek wordt omdat ze zo dik is.

Ordinary Week Recap - week 12

Vrijdag had ik eigenlijk een heleboel dingen op de planning staan om te doen maar ik voelde me echt ontzettend duf en had geen puf om mezelf ergens toe te zetten. Gelukkig konden veel van die dingen ook dit weekeind nog gedaan worden dus heb ik mezelf een luier dagje toegestaan. Lekker in bad gezeten en Netflix zitten kijken.

Ordinary Week Recap - week 12

Ook bestelde ik afgelopen week een heleboel nieuwe producten om voor jullie te gaan testen en reviewen. Naast deze producten komt er ook nog een KIKO bestelling deze kant op dus ik heb voorlopig even genoeg producten om te testen! Laat me vooral even weten van welke producten jij het eerst een review wilt zien: dan houd ik daar rekening mee.

Daarnaast bestelde ik ook weer bij Body&Fit: daar bestel ik eigenlijk vooral gezonde snacks zoals bananenchips en ongezouten nootjes. Ik wil gezonder eten maar kan echt niet zonder mijn snacks dus doe ik het op deze manier!

En dan was dit alweer mijn week. Komende week heb ik de verjaardag van mijn opa en van Mischa en daarnaast moet ik vooral veel werken. Wat zijn jullie plannen?

1 Comment

 • Ria 26 maart 2016 at 21:54

  Beterschap voor Brownie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×