Ordinary Week Recap – week 11

19 maart 2016 3 Comments

Ordinary Week Recap - week 11

Zoals ik vorige week al aangaf, pak ik de Ordinary Week Recap artikelen vanaf deze week anders aan. Ik maak vanaf nu namelijk mijn foto’s met mijn vlogcamera i.p.v. dat ik mijn Instagram foto’s gebruik. Mij bevalt het heel erg goed! Afgelopen week had ik voor het eerst in een jaar weer huiswerk, want ik had afgelopen woensdag mijn studiekeuzecheck voor Media, Informatie en Communicatie. Daarnaast ging ik spontaan naar de bioscoop en deed ik 1000 squats.

Ordinary Week Recap - week 11

Voor het eerst in een jaar had ik huiswerk: ik moest mijn studiekeuzecheck voorbereiden voor Media, Informatie en Communicatie. Daarvoor moest ik 12 pagina’s leren over de 3 mediarevoluties; denk hierbij aan het ontstaan van het schrift, de telegraaf, telefoon, film etc. Daarnaast moest ik een opdracht maken waarin ik een blogpost moest schrijven over hoe ik denk later in het werkveld terecht te komen. Het was weer even wennen maar ik moet zeggen dat het heel erg goed voelde om weer lekker aan de slag te kunnen.

Ordinary Week Recap - week 11

Ook kreeg ik afgelopen week dit ontzettend leuke pakketje stickers binnen voor mijn Erin Condren Lifeplanner. Ik ontdekte deze Nederlandse Etsy-shop die stickers verkocht en natuurlijk kon ik het niet laten om een paar stickers te bestellen. Morgen komt er een Plan With Me video online waarin ik een aantal van deze stickers gebruik, maar ik kan nu alvast vertellen dat ik ze echt heel erg fijn vind.

Ordinary Week Recap - week 11

Afgelopen woensdag was het dan zover: ik had mijn studiekeuzecheck. Ik was best wel zenuwachtig toen ik onderweg was, maar eenmaal daar was er niks meer aan de hand. Ik nam lekker lui de bus en genoot van het mooie weer toen ik op mijn trein stond te wachten.

De studiekeuzecheck zelf was heel erg leuk! Ik ontmoette een heleboel toekomstige klasgenootjes waar het eigenlijk meteen al mee leek te klikken. Daarnaast heb ik de toets en de opdracht met een voldoende afgerond dus ik ging met een positief studieadvies naar huis: helemaal top. De taaltoets die ik moest doen heb ik helaas niet gehaald, daarin zijn ze echt heel erg streng bij deze opleiding dus ik moet er flink aan gaan werken. Toch heb ik helemaal zin in aankomend schooljaar: eindelijk weer aan de slag!

Ordinary Week Recap - week 11

Ik had die avond niets gepland aangezien ik verwacht had gesloopt thuis te komen van alle nieuwe invloeden. Aangezien ik niks gepland had besloot ik mijn moeder te vragen of ze misschien zin had om naar de film te gaan en dus deden we dat. Die avond gingen we spontaan naar Allegiant, waarvan jullie de review gisteren al hebben kunnen lezen. Het was al met al dus een hele leuke dag!

Ordinary Week Recap - week 11

Donderdag was het heerlijk weer en daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt op de manege. Ik heb Brownie lekker verzorgd, geholpen toen de hoefsmid kwam en daarna nog geholpen de paarden buiten te zetten. Brownie is de afgelopen week aardig druk, de lente komt er natuurlijk aan en dat is te merken. Vorige week ging ze allemaal rare sprongen staan maken toen ik erop zat: heel erg grappig was dat.

Ordinary Week Recap - week 11

s’ Middags had ik zin om eens lekker te gaan sporten en dus besloot ik om de 1000 Squats Challenge van Blogilates te doen. Ik vind die challenge echt heerlijk om te doen en naderhand voel ik me altijd ontzettend trots en goed. Het enige onhandige is dat mijn jongste kat niet snapt wat ik aan het doen ben en alsmaar in de weg gaat staan; maar dat doet ze bij elke workout die ik doe, haha.

Ordinary Week Recap - week 11

Vrijdag nam ik niet 1, niet 2 maar 3 video’s op. Ik moet zeggen dat het behoorlijk slopend was en ik daarna ook behoorlijk moe was; maar ik kan de komende tijd in ieder geval even vooruit. Eén van de video’s die ik opnam was een lente makeup look, waar ik zelf best wel blij mee ben.

Ordinary Week Recap - week 11

Daarnaast besloot ik dat het ook wel weer eens tijd werd om mijn make-up stash op te ruimen (op camera natuurlijk). Het resultaat was deze doos vol met producten die weg mogen. Daar ga ik vriendinnen blij mee maken!

En dan was dat alweer de Ordinary Week Recap van afgelopen week! Het was een heel erg leuke week waarin ik een heleboel leuke dingen heb gedaan. Aankomende week staat er weer een bioscoop-bezoekje op de planning en moet ik weer aardig wat gaan werken. Hebben jullie nog plannen voor komende week?

3 Comments

 • Sandra 19 maart 2016 at 11:48

  Die challenge klinkt heftig, maar lijkt mij wel super veel voldoening te geven na afloop! Goed trouwens dat je die opleiding mag doen zeg, yay. Het klinkt als een toffe opleiding! 😀

 • Sanne 19 maart 2016 at 07:48

  Wat goed dat je je studiekeuzecheck met een voldoende hebt afgerond! En die squats van Blogilates: echt een killer, maar het doet o zo goed, hé? (:

  • Irina 19 maart 2016 at 08:47

   Ja ik vind het effect ervan geweldig! De spieren in mijn bovenbenen zijn na 2 keer die challenge doen ik de afgelopen maand echt heel erg duidelijk zichtbaar geworden. Nu veel cardio doen om ze wat slanker te krijgen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×