Ordinary Week Recap – week 10

12 maart 2016 1 Comment

Ordinary Week Recap - week 10

In de Ordinary Week Recap van afgelopen week heb ik niet heel erg veel foto’s om jullie te laten zien, maar dat is grotendeels omdat ik de Ordinary Week Recap wil gaan veranderen: daarover vertel ik je zo meer. Ik was deze week druk bezig voor mijn blog en ging een gezellig dagje naar de dierentuin.

Ordinary Week Recap - week 10

Om te beginnen de foto van mijn spread van de week hiervoor in mijn Erin Condren Lifeplanner. Ik weet nog niet precies hoe ik dit wil gaan doen in de veranderde Ordinary Week Recap, maar daarover vertel ik jullie later meer.

Ordinary Week Recap - week 10

Afgelopen dinsdag was ik vrij van werk en besloot dus dat ik tijd had om de video voor zaterdag op te nemen. Helaas bleek toen ik de beelden terug keek op mijn computer dat de camera niet goed had gefocust. Hij had scherp gesteld op de achtergrond i.p.v. op mij wat betekend dat ik de video gisteren over heb moeten doen. Je snapt wel dat ik daar heel erg van baalde.

Ordinary Week Recap - week 10

Donderdag was ik ook vrij van werk en had ik een gezellig dagje dierentuin op de planning staan. Mijn vader had vrijkaartjes gewonnen voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Mijn lieve vriendinnetje Danique ging gezellig mee en we hadden echt een ontzettend leuke dag.

Ordinary Week Recap - week 10

Ik heb natuurlijk een heleboel foto’s geschoten in de dierentuin, maar dit is toch wel de foto die ik zelf het gaafst vind geworden. Binnenkort komt er overigens een apart foto artikel online met foto’s die ik heb gemaakt in de dierentuin, dus die houden jullie nog van me tegoed.

Dan wil ik het nog even hebben over hoe ik de Ordinary Week Recap in het vervolg wil gaan indelen. Het is op dit moment zo dat ik iedere week de foto’s van mijn Instagram deel in dit artikel. Daardoor voel ik heel erg vaak de druk op donderdag en vrijdag dat ik nog een aantal foto’s online moet zetten want anders heb ik er niet genoeg voor de Ordinary Week Recap: dat is natuurlijk niet de bedoeling. Sommige foto’s die ik nu online zet vind ik eigenlijk niet mooi genoeg voor op Instagram en daarom wil ik daar verandering in gaan brengen.

Ik wil in het vervolg mijn Instagram en de Ordinary Week Recap apart houden. Ik ga in het vervolg foto’s voor de Ordinary Week Recap maken met mijn vlogcamera, waardoor het dus ook geen herhaling van mijn Instagram feed meer is. Op die manier heb ik zowel een extra’tje in de Ordinary Week Recap zitten voor de mensen die me ook al volgen op Instagram; maar ook mijn Instagram feed gaat er als het goed is op vooruit. Mocht je me daar nog niet volgen, doe dat dan vooral even: hier.

Het enige waar ik dus nog niet helemaal over uit ben dat is de wekelijkse foto van mijn planner voor de #ordinaryplanning serie. Misschien dat ik die vanaf nu wel op Twitter ga delen, zodat jullie hem alsnog voorbij kunnen zien komen. Laat me even weten wat je daarvoor zou willen zien.

 

1 Comment

 • Danique 12 maart 2016 at 10:59

  Was super gezellig!
  Leuke blog post 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×