Ordinary Week Recap – week 32

8 augustus 2015 7 Comments

PicMonkey Collage

Ik zag het bij heel erg veel bloggers voorbij komen: een wekelijkse ‘mijn week in foto’s’ o.i.d. waarin ze laten zien wat ze deze week gedaan hebben door het gebruik van (instagram) foto’s. Ik wist niet zo goed of dat leuk was om te zien, omdat je natuurlijk wanneer je mij volgt op Instagram (als je dat niet doet, ga dat dan snel doen!) de foto’s al te zien krijgt. Toen ik navraag deed bij Lisanne van LisanneLeeft.nl bleek dat zij daar geen last van had dus ik besloot het er op te wagen! Vandaar dat ik voortaan iedere zaterdag een ‘Ordinary Week Recab’ ga maken!

Zaterdag 1 augustus

Wickerman op Castlefest #castlefest2015 #love

Afgelopen zaterdag ging ik samen met mijn moeder naar Castlefest. Al jaren lang ga ik naar dit festival toe, maar nog nooit op een zaterdag. Op zaterdag wordt namelijk de Wickerman verbrand, waarbij je ‘een oud hoofdstuk afsluit, en het nieuwe opent’. Ook kun je een offer brengen wat samen met de Wickerman verbrand wordt.

Voor de rest is Castlefest echt een onwijs gaaf festival: iedereen loopt verkleed als de gekste figuren. De sfeer is ontzettend gezellig en er staat eigenlijk altijd wel een leuke (wat alternatievere) band op een van de podia op te treden. Een heerlijke dag (of dagen als je wilt) relaxen dus, waar je lekker kunt eten, muziek luisteren, shoppen en gewoon genieten van het feit dat je je in ‘een andere wereld’ bevind.

Zoals ieder jaar heb ik me weer onwijs vermaakt op Castlefest! De verbranding van de Wickerman was ook echt ontzettend gaaf om een keer mee te hebben gemaakt.

Zondag 2 augustus

Vandaag staat het eerste Back To School filmpje online! Ik laat je zien hoe je dit leuke DIY whiteboard maakt waar een maandelijkse planning en to do lijst op past. En natuurlijk vol motiverende quote's! (link in bio)

Afgelopen zondag kwam het Back To School DIY filmpje online, waarin ik laat zien hoe je dit onwijs leuke planning whiteboard maakt. Ik was er zelf echt ontzettend blij mee, en merkte ook dat het door jullie goed werd ontvangen!

Lekker relaxed avondje: knuffelen met de kat

Ik moest op zondag werken, en heb dan ook toen ik thuis kwam van werk een heerlijk relaxed avondje gehouden. Ik keek een serie, knuffelde met de kat en las een paar blogs. De volgende avond moest ik alweer om 7 uur op werk zijn, dus ik besloot samen met Mischa om op tijd naar bed te gaan.

Maandag 3 augustus

Kijken of ik mijn melkfles benen iets minder melkfles kan krijgen ☀️

Maandag hoefde ik alleen ’s ochtends te werken, en nadat ik bij mijn paard was geweest besloot ik dat ik van het warme weer gebruik moest maken om maar een keer wat kleur op te doen. Zoals je ziet waren mijn benen de grootste melkflessen die je ooit hebt gezien, dus ik ging lekker met een boekje erbij in de tuin zitten lezen.

Nagenieten van een heerlijke dag op #castlefest2015

’s Avonds was het weer tijd voor #Blogpraat, en natuurlijk kon ik het niet laten om mijn nieuwe CD erbij op te zetten. Ik doe nu al een paar weken mee aan de wekelijkse blogpraat chat op twitter, en het bevalt me heel erg goed! Een echte aanrader voor alle bloggers onder jullie!

Dinsdag 4 augustus

Snacken tijdens het bloggen ^^

Dinsdag had ik een vrije dag, en die besloot ik te gebruiken door lekker te gaan bloggen. Natuurlijk kon ik dat niet op een lege maag, en pakte er een bakje snoeptomaatjes bij. Heerlijk!

Even lekker relaxed een boekje lezen

’s Middags besloot mijn laptop dat het tijd was om te updaten naar Windows 10, waardoor ik besloot om verder te gaan in mijn boek. Ik had tot voor maandag al maanden niet gelezen, maar deze week had ik de slag weer te pakken. Ik las hoofdstukken achter elkaar in het eerste deel van The Maze Runner serie. Tot nog toe een echte aanrader!

Woensdag 5 augustus

Ik heb de hele dag gewerkt, de hele avond gewerkt en ga nu lekker relaxed een boekje lezen. O ja, en er staat een panda op mijn shirt

Woensdag moest ik de hele dag werken, en werkte ’s avonds nog aan mijn blog. Daarna besloot ik dat ik een productieve dag gehad had, en ging lekker onderuit op bed liggen met (again) mijn boek. Ik droeg hier overigens het shirt met de pandabeer die ik in Londen kocht, die in de was zat toen ik de shoplog opnam.

Donderdag 6 augustus

10954763_432829710234681_2040157796_n

Donderdag ochtend besloot ik voor het al te warm was naar de manege te gaan om Brownie te verzorgen. Alsnog was het aardig heet en hebben we maar eventjes en niet al te intensief gereden. Daarna heb ik nog even staan kijken naar alle paardjes op het weiland, vind het nog altijd heerlijk om te zien.

Sinds afgelopen week zit lieve Bo (de kat van een paar buren) alsmaar voor ons huis ons op te wachten als we thuis komen

Sinds deze week zit Bo (de kat van een stel buren) heel vaak voor onze deur te wachten. Wat ze er doet weet ik niet, maar ook donderdag kwam ik thuis en werd ik begroet door Bo. Ik vind het eigenlijk wel gezellig!

De rest van de dag besloot ik om rustig aan te doen, en ’s avonds was het weer tijd voor werk. Een collega van me had haar laatste werkdag, dus we namen afscheid van haar.

Vrijdag 7 augustus

Blogging essentials

Vrijdag besteedde ik voor een heel groot deel aan mijn blog. Ik keek youtube filmpjes, keek naar het probleem dat ik had met het uploaden van aangepaste thumbnails, filmde de video van aankomende zondag en schreef dit artikel.

Tijd voor BBQ!

’s Middags ging ik samen met mijn moeder naar de manege om hier de stal te doen, mest van het weiland te halen en natuurlijk even gedag te zeggen tegen Brownie. Daarna haalden we vlees, want vanwege het mooie weer besloten we om te gaan BBQ’en!

En dat was dan alweer mij week. Hebben jullie afgelopen week nog lekker van het weer kunnen genieten? Laat me vooral weten of je dit soort artikelen leuk vind, en vergeet me ook vooral niet te volgen op Instagram.

7 Comments

 • Mylou 12 augustus 2015 at 16:22

  Klinkt als een leuke week! Wat een leuk shirt ook, met die panda 🙂

 • Amy 12 augustus 2015 at 15:17

  Hey Irina,

  Mij lijkt het heel leuk om wat meer van je paard te zien :).
  Ik rijd zelf ook en ben heel erg benieuwd hoe ze er nou van dichtbij uitziet.
  Je kan natuurlijk ook een filmpje maken 😉

  Groetjes,
  Amy

  • Irina 13 augustus 2015 at 08:22

   Hee Amy,
   Leuk dat je meer over haar wilt weten! Misschien maak ik binnenkort wel een artikel of filmpje over haar dan ^^
   Ik wilde het al eerder doen maar wist niet of er vraag naar was, maar ja dus!

 • Robin 10 augustus 2015 at 20:40

  Ik wil nog een keer naar Castlefest. Heb er best al wat leuke verhalen over gehoord van een meisje dat aan cosplay doet.
  Ik vind het altijd leuk om te zien hoe de week was van de bloggers die ik volg!

  • Irina 10 augustus 2015 at 21:43

   Castlefest is echt heel erg leuk, vooral een keer komen! (WAARSCHUWING: je raakt verslaafd)

 • Kim 8 augustus 2015 at 11:47

  Leuk dat je ook een overzichtje hebt gemaakt. 🙂
  Ik vind de Wickerman (ten minste, ik denk dat dat is wat er op de foto staat? Of ben ik nu heel dom?) echt heel erg tof. Bijna zonde dat ze ‘m in brand steken, maar ‘gelukkig’ is het met een mooi idee erachter.

  • Irina 8 augustus 2015 at 12:47

   De Wickerman is inderdaad hetgeen wat op de foto staat! Inderdaad heel erg mooi, maar wanneer die verbrand is die eigenlijk nog mooier om te zien. Vooral als je ziet hoe hoog alle kaarten e.d. opvliegen door de opstijgende rook.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×