Ordinary Odd heeft een nieuw jasje

11 juli 2015 2 Comments

Nieuwe Lay out

Zoals je misschien al wel is opgevallen heeft Ordinary Odd een nieuwe Lay Out gekregen! Na tijden lang zoeken naar de perfecte Lay Out is het dan eindelijk gelukt. En met hulp van Mark van Themes Art is de Lay Out nu helemaal klaar! Misschien dat ik nog wil wisselen van accentkleur, maar voorlopig ben ik ontzettend blij met de nieuwe Lay Out! Ik laat jullie in dit artikel even een paar nieuwe functies zien.

Nieuwe Lay out 2

De eerste nieuwe functie die je ziet, is dat iedere eerste foto van een artikel rechts onderin share buttons heeft staan. Wanneer je hier op klikt kun je het betreffende artikel met 2 klikken delen op social media. Alles om het mijn lezers makkelijk te maken!

Nieuwe Lay out 4

Onderaan ieder artikel staan weer dezelfde social media buttons, waar je ook weer met 2 klikken het artikel kunt delen op social media. Makkelijker kan niet toch?
Daarnaast heb ik bij deze nieuwe Lay Out ook onder ieder artikel een ‘You might also like’ stuk staan. Hier staan 3 artikelen in waarvan ik denk dat jij ze leuk zult vinden na het lezen van dit artikel!

Nieuwe Lay out 3

 

Dan een nieuwe functie waar ik zelf echt heel erg enthousiast over ben: de Instagram Slider. Onderin zie je een balk met mijn 10 meest recente instagram foto’s, deze past zich ieder kwartier aan, zodat hij goed up-to-date blijft!
Wanneer je op een van de foto’s klikt beland je meteen op de Instagram pagina van die foto, vanaf waar je natuurlijk ook weer door kunt klikken naar mijn Instagram.

Nieuwe Lay out 5

Daarnaast heb ik op de contact pagina van mijn blog nu een contactformulier toegevoegd, waardoor het makkelijker geworden is om mij een mailtje te sturen. Voel je vrij om me een mailtje te sturen, een berichtje te sturen op social media of om een reactie achter te laten op mijn blog! Ik vind het heel erg leuk om te lezen, lees ook echt al jullie berichtjes en reageer vaak terug.

Verder zijn er natuurlijk nog een aantal functies gebleven die al bestonden, zoals de social media buttons in de sidebar. Daarnaast zijn de zoekbalk en de categorieen allemaal gebleven, zodat je makkelijk kunt zoeken. Het enige nieuwe in de sidebar is een Facebook like knop. Hier kun je mijn Facebook pagina leuk vinden, zonder hiervoor naar Facebook toe te hoeven. Nogmaals: alles om het jullie makkelijk te maken!

En nu ben ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar jullie mening! Wat vinden jullie van de nieuwe lay out? Als jullie ergens tegenaan lopen, laat dit dan vooral weten, dan zal ik hier iets aan proberen te doen. En dan wil ik Mark nog een keer bedanken omdat hij me zo goed heeft geholpen met mijn prachtige nieuwe lay out!

2 Comments

 • Joanne 11 juli 2015 at 22:39

  Leuk! Mooie frisse kleurtjes!

 • Linda 11 juli 2015 at 19:22

  Leuke lay-out, lekker vrolijk 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×