Ordinary Odd bestaat een half jaar

8 juni 2014 No Comments

half jaar ordinary odd

Gisteren was ik jarig, en nu bestaat mijn blog alweer een half jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Ik heb hiervoor al eerder blogs gehad, maar ik heb het nog nooit voor elkaar gekregen om een half jaar lang actief te blijven. Een half jaar geleden kwam mijn allereerste artikel online, en kreeg ik gelijk allemaal lieve reacties van jullie. In dat half jaar is mijn blog gegroeid, en ben ik steeds blijer met het resultaat. Natuurlijk is het nog lang niet perfect maar ik ben al een stuk verder dan ik ooit had durven dromen. En ik heb er ook heel erg veel plezier in!

Het leek me leuk om ter ere van het half jarig bestaan van Ordinary Odd een aantal feitjes op een rijtje te zetten over het afgelopen half jaar en wat ik hierin al heb bereikt.

  • Het eerste artikel dat online stond was Irina’s Alfabet
  • Er staan op dit moment 63 artikelen online
  • Er staan op dit moment 3 filmpjes online
  • In een half jaar heb ik 18 volgers via Bloglovin’ gerkregen
  • Ik heb in het afgelopen half jaar 3 verschillende headers gehad
  • Ordinary Odd heeft een eigen domein gekregen
  • Mijn liefde voor bloggen is in het afgelopen half jaar alleen maar gegroeid

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de lieve reacties en steun het afgelopen half jaar. Ik ga zeker door met bloggen en begin al weer een aantal leuke ideeën te verzamelen voor artikelen en filmpjes. De aankomende 3 dagen zit ik in Londen met mijn moeder, waar ik waarschijnlijk foto’s ga maken en misschien filmen voor jullie dus dat kunnen jullie zeker verwachten binnenkort. Aankomende donderdag krijgen jullie te horen of ik geslaagd ben (hopelijk wel!) en er komt zeker weten een shoplog online uit Londen.

Verder wil ik jullie vragen of jullie graag bepaalde dingen willen zien, zodat ik hier mee aan de slag kan. En nog een keer heel erg bedankt voor het volgen en jullie lieve reacties. Zonder jullie had ik het nooit volgehouden. Ik spreek jullie donderdag!

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×