Ordinary Odd bestaat 3 jaar + WIN een Douglas waardebon t.w.v. €20,-

8 december 2016 34 Comments

Ordinary Odd bestaat 3 jaar + WIN een Douglas waardebon t.w.v. €20,-

Hieperdepiep HOERAAA! Vandaag bestaat Ordinary Odd alweer 3 jaar! 3 jaar terug plaatste ik mijn eerste artikel online zonder ooit te weten dat ik zo lang en veel bezig zou zijn met mijn blog. Inmiddels plaats ik dagelijks nieuwe content en zie ik Ordinary Odd echt als mijn eigen bedrijfje. Ter ere van het 3 jarig bestaan van Ordinary Odd geef ik een Douglas Giftcard weg t.w.v. €20,-!

Ordinary Odd is in de afgelopen 3 jaar veranderd van een uitprobeersel tot een uit de hand gelopen hobby. Waar ik begonnen ben met 2 artikelen in de week is dit momenteel 7 per week, waarvan 2 video’s. Nog zo’n uit de hand gelopen hobby: YouTube.

Ik ben gek op het maken van video’s en merk dat ik dit met de dag leuker begin te vinden. Of de hoeveelheid liefde voor mijn blog hierdoor is afgenomen? Nee. Ik ben nog altijd gek op schrijven en zou dan ook nooit zonder blog willen komen te zitten.

Wel twijfel ik de laatste tijd over de naam van mijn blog en YouTube kanaal: Ordinary Odd zegt mensen toch niet zo snel iets. Ik zit erover na te denken om de naam te veranderen in Irina Touw of simpelweg Irina, zodat mijn blog meteen ook naar mij toe verwijst. Wat zouden jullie daarvan vinden?

Daarnaast wil ik in de Kerstvakantie eens goed gaan zitten voor een nieuwe lay out, want ik begin me steeds meer te storen aan kleine dingetjes in deze lay out. Laat me vooral weten wat jullie fijn/mooi vinden in een lay out: dan kan ik daar rekening mee houden!

Daarnaast wil ik de Kerstvakantie gaan gebruiken om lekker vooruit te werken met video’s en artikelen. Dus laat vooral weten wat jij zou willen zien!

Wat moet je doen om mee te doen aan de winactie?

 • Volg Ordinary Odd op Facebook – hier – 
 • Volg Ordinary Odd op Instagram – hier –
 • Volg Ordinary Odd op YouTube – hier –
 • Laat hieronder een reactie achter dat je mee doet (met een geldig e-mailadres)

De winactie loopt tot zaterdag 24 december waardoor de winnaar met de Kerst te horen zal krijgen dat hij/zij gewonnen heeft! Heeft de winnaar binnen een week nog niet gereageerd dan zal ik een andere winnaar kiezen. Het kiezen van een winnaar gaat via een random comment picker.

34 Comments

 • Charlotte 24 december 2016 at 11:05

  Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van je blog!! Keep up the good work. Ik doe heel graag mee 😀

 • Farina 21 december 2016 at 21:04

  Gefeliciteerd!

  Lastig zeg.. een nieuwe naam verzinnen vind ik altijd zo moeilijk! Voor mijn huidige websites heb ik zolang moeten nadenken! Irina is leuk en simpel, maar misschien in zoekresultaten niet zo makkelijk te vinden. Ik weet het echt niet!! Neem er in ieder geval de tijd voor om er over na te denken.

  Qua layout houd ik wel van simpel, strak en duidelijk met subtiele tinten. Maar belangrijkste is natuurlijk dat jij er blij van wordt!

  Ik doe graag mee met je winactie! Ik volg je op FB, Insta & Youtube.

 • Marte 18 december 2016 at 22:54

  Wat een leuke actie! Van harte met het driejarig bestaan van je blog 😀 Ik volg je al op facebook en youtube (heb geen instagram). Ook ik doe mee aan je actie.

 • Iris 18 december 2016 at 12:58

  Wat ben je toch een leukerd. Heb net je youtube bekeken! Ik volg je daarnaast op facebook en instagram.
  Ik doe heel graag mee voor het shop tegoed, zal hier een hele leuk MAC lippenstift van kopen (denk ik). Alles is leuk daar hihi

  ps: op nog vele jaartjes!

 • Marlon 18 december 2016 at 10:43

  Gefeliciteerd!! Ik doe zeker mee! Ik volg je via FB, IG en You Tube. Nu fingers crossed en duimen maar!

 • Anita te Gussinklo 15 december 2016 at 12:22

  Van harte Gefeliciteerd.
  Ik loot graag mee en volg je via Facebook,Instagram & You Tube

 • Fleur 14 december 2016 at 17:08

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee

 • Alien Veenstra 14 december 2016 at 16:12

  Congrats, of is dat wat ‘ordinary’? In ieder geval wel erg menens! Op naar de volgende jaren met veel beauty, fashion en lifestyle!

 • Claudia Diependaal 13 december 2016 at 21:12

  Gefeliciteerd met je 3e blog verjaardag. Ik doe erg graag mee

 • Marian B 13 december 2016 at 20:12

  Gefeliciteerd met je Mijlpaal! G vooral lekker door onder elke naam dan ook. Ik doe zeker mee, ben echt dol op Douglas!

 • carola donkelaar 13 december 2016 at 09:51

  Gefeli! ik zou gewoon voor Irina gaan en een strakke lay out 🙂

  Volg je nu overal gezellig

 • Chantalle 12 december 2016 at 20:04

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met je winactie. Ik volg je al op alle social media kanalen!

 • Jolijn 11 december 2016 at 13:21

  Gefeliciteerd met je blog! Ik doe graag mee met de actie en heb alle stappen gedaan.

 • Sabrina 11 december 2016 at 03:02

  Wauw gefeliciteerd zeg! Ik heb meteen je eerste artikel gelezen, leuk!
  Ik vind ordinary odd juist heel leuk, ik vind de trend om je eigen naam alleen te gebruiken niet zo moet ik eerlijk zeggen. Mss is het voor nieuwe volgers wel fijner. Maar dit past echt bij jou!
  Lay out vind ik altijd nou als het rustig is en toch een beetje girly 🙂
  En natuurlijk die ik mee! Volgde je al overal!

 • Tamara TS 9 december 2016 at 21:12

  Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag! Ik doe heel graag mee aan de winactie en volger was ik al overal. 🙂
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)

 • Bente 9 december 2016 at 09:42

  Gefeliciteerd Irina!❤ ik lees je blog met veel liefde en ik doe natuurlijk ook mee met deze toffe winactie?
  X

 • Quinty Nieuwkerk 8 december 2016 at 21:46

  Yeahh happy 3 years! Gefeliciteerd topper! Ik vind ordinary odd juist super leuk! ? Ik doe zeker mee met de win actie ?
  Keep going girl!
  Xx Quinty
  Mail: quintyxwilliane@hotmail.nl

 • Femke 8 december 2016 at 21:30

  Ik doe mee ? Super leuk dat dit je eigen bedrijfje kan zijn ? Keep on going ?
  Liefs Femke

 • Anita H. 8 december 2016 at 21:26

  Ik doe mee!

 • Robin 8 december 2016 at 21:24

  Ik denk dat het goed is als je de blog naam veranderd. Of het irina trouw is of alleen irina maakt niet uit. Aangezien je hiermee verder wil ben je dan nog makkenlijker te vinden. Plus het is een mooie naam 🙂

  Oh en ik doe mee aan de winactie. Volgde je al op facebook en insta en nu ook op youtube (:&

 • Lieke 8 december 2016 at 20:17

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog!
  Ik doe graag mee met deze winactie.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24) en youtube (liekeee24)

 • Jia-Feng 8 december 2016 at 19:59

  Congrats! Natuurlijk doe ik mee. Ik volgde je nog niet op youtube maar ik vind makeup tutorials en beauty videos in het algemeen erg leuk om te zien! x

 • Lara 8 december 2016 at 19:06

  Allereerst een dikke proficiat! Ik doe zeker mee met je winactie. Ik wil zo graag Diva van MAC, echt een perfecte lipstick is het voor bij de feestdagen. Dus deze giftcard zou ik super goed kunnen gebruiken, ik ga dus zeker een kansje wagen!

 • marina 8 december 2016 at 18:35

  Zeker doe ik mee! Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Je hebt een Super leuke blij en ik volgde je al. Ga zo Door!

 • hilde 8 december 2016 at 15:55

  Super leuk!! Ik doe graag mee en volg je overal. Gefeliciteerd met je blogjaardag!

 • kristina 8 december 2016 at 15:03

  gefeliciteerd! Ik doe super graag mee en natuurlijk volg ik je allang overal 😀 mijn email is: kristinakirjanova@hotmail.com

 • Britt van Ommeren 8 december 2016 at 14:57

  Ooh, 3 jaar alweer, wat gaaf! Ik volg je niet al die tijd, maar hopelijk nog wel heel erg lang voorlopig. Ik doe uiteraard ook graag mee, ik volgde je al op Youtube, en vanaf nu ook op Instagram en Facebook! Liefs, Britt

 • Henrieke 8 december 2016 at 14:06

  Gefeliciteerd, drie jaar is al een flinke periode! Ik blijf je graag nog drie jaar volgen. 🙂

 • Floor 8 december 2016 at 13:34

  Woehoee! Ik snap wel dat je twijfels hebt of je het ordinary odd wil houden of toch gewoon je naam, blijft altijd lastig.. Ik volg je overal al en doe natuurlijk graag mee 😀

 • Ilsiee prins 8 december 2016 at 11:49

  Gefeliciteerd meid!

 • Joyce 8 december 2016 at 11:10

  Yaaaay, gefeliciteerd Irina! Ik doe natuurlijk mee met de leuke winactie, hihi. Hopelijk komen er nog heel wat jaartjes bij en ik ben benieuwd naar de eventuele naamsverandering en lay-out! <3

 • Iris Huijkman 8 december 2016 at 10:42

  Ik doe ook mee! Happy 3 years! ?

 • Samantha van der Leest 8 december 2016 at 08:38

  Jippie in doe zeker mee!! Gefeliciteerd en er gaan nog velen jaartjes bijkomen ❤️ Liefs, Sam

  Mail: samanthavanderleest@gmail.com

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×