Opruimvideo – Make Up Stash

30 augustus 2015 No Comments

opruimvideo make up stash Afgelopen tijd zag ik een heleboel opruim video’s bij bloggers die ik volg en daardoor kreeg ik heel erg veel zin om mijn make up stash ook uit te zoeken. Ik besloot dat op camera te doen en het resultaat is een filmpje van bijna 17 minuten! Ik heb niet zo een grote stash als de meeste bloggers die dit soort opruim video’s doen, maar alsnog vind ik het een leuk effect geven! Veel kijkplezier!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal om op mijn video’s als eerste te zien

Productreview’s

Essence All About Roses palette – hier –
Catrice Chocolate Nudes palette – hier –
Catrice Ultimate Stay Lipsticks – hier –
Collection Eyes Uncovered Nude palette – hier –
Collection Lasting Perfection concealer – hier –
Sleek Garden Of Eden palette – hier –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×