Beauty, Video

Opruimvideo – Make Up Stash

opruimvideo make up stash Afgelopen tijd zag ik een heleboel opruim video’s bij bloggers die ik volg en daardoor kreeg ik heel erg veel zin om mijn make up stash ook uit te zoeken. Ik besloot dat op camera te doen en het resultaat is een filmpje van bijna 17 minuten! Ik heb niet zo een grote stash als de meeste bloggers die dit soort opruim video’s doen, maar alsnog vind ik het een leuk effect geven! Veel kijkplezier!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal om op mijn video’s als eerste te zien

Productreview’s

Essence All About Roses palette – hier –
Catrice Chocolate Nudes palette – hier –
Catrice Ultimate Stay Lipsticks – hier –
Collection Eyes Uncovered Nude palette – hier –
Collection Lasting Perfection concealer – hier –
Sleek Garden Of Eden palette – hier –

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.