Opruimen, pakketjes unboxing & bullet journalen // VLOG #1

Opruimen, pakketjes unboxing & bullet journalen // VLOG #1

10 januari 2022 No Comments

Tijd voor de eerste vlog van 2022! Ik neem je op twee dagen in mijn vakantie mee, waarbij ik je laat zien hoe ik mijn kerst spullen opruim, doe een pakketjes unboxing (met o.a. mijnn LUSH sale shoplog bestelling) en ga weer lekker aan het bullet journalen. Ook vertel ik je dat mijn vakantie niet helemaal volgens plan verloopt en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×