OPI Peru collectie

OPI Peru collectie

9 september 2018 2 Comments

Zodra ik het persbericht ontving over de OPI Peru collectie werd ik verliefd: wat een prachtige kleuren nagellak zitten hiertussen. Ik ben zelf echt gek op nudes, rood/paarse tinten en vrijwel elke lak uit deze collectie past binnen mijn straatje. Ik was dan ook maar wat blij toen ik de hele collectie thuisgestuurd kreeg. Vandaag laat ik je dan ook alle 12 de kleuren zien en kan nu al verklappen: ze zijn stuk voor stuk prachtig.

De collectie bestaat uit 12 nieuwe tinten nagellak, Infinite Shine en GelColor, met kleuren die verwijzen naar aardse zandlandschappen met mauve ondertonen en ambachtelijke stoffen in levendige kleuren. Verleidelijke diepood- en bordeauxtinten zijn geïnspireerd door rode zandstranden, kleurrijke historische gebouwen en de Peruaanse vlag.

De verpakking van de OPI Peru collectie nagellak

De OPI Peru collectie ziet er niet anders uit dan de gewone nagellak van OPI, wat ik toch altijd wel jammer vind. Ik testte eerder al een aantal kleuren uit de OPI Grease collectie, en hier noemde ik al dat ik graag iets van een toevoeging zou zien waardoor de limited edition er uit zou springen in het schap.

Ondanks het feit dat de nagellak uit deze lijn geen extra toevoeging heeft, is de verpakking natuurlijk alsnog ontzettend mooi. De flesjes van OPI zien er altijd ontzettend stijlvol en luxe uit. Ze zijn gemaakt van stevig doorzichtig glas met een zwarte matte dop. De kleur van de lak is goed zichtbaar en aan de onderkant van het flesje kun je gemakkelijk de naam van de nagellak vinden. Oh, en die namen zijn zoals gewoonlijk weer geweldig bedacht.

Hieronder zie je alle kleuren geswatcht op mijn nagels. Ik heb van alle lakken 2 dunne laagjes aangebracht om dit resultaat te krijgen.

OPI Peru collectie

Lima Tell You About This Color!

Een prachtige Barbie roze kleur die echt van je nagels popt. Ik vind deze kleur zelf vooral geweldig voor de lente en zomer. Hoe leuk is deze bijvoorbeeld op je teennagels?

OPI Peru collectie

Suzi Will Quechua Later!

Deze kleur is iets paarser, maar alsnog fel en opvallend. Ik ben er nog niet helemaal over uit of hij past bij mijn huidskleur, maar mooi is hij zeker.

OPI Peru collectie

Seven Wonders of OPI

Deze derde kleur is een prachtige lichtpaarse tint die richting nude gaat. Voor deze tint moet ik zelf denk ik net iets minder bruin zijn om mooi te staan: perfect voor de komende wintermaanden dus.

OPI Peru collectie

Alpaca My Bags

Alpaca My Bags is toch wel één van mijn favorieten. De naam alleen al is echt geweldig en ook de kleur vind ik prachtig. Hij is compleet anders dan de rest van de collectie met zijn mooie grijs/groene tint. Deze ga ik zeker vaker dragen.

OPI Peru collectie

Don’t Toot My Flute

Deze lila tint vind ik zelf iets minder speciaal, omdat ik er al meerdere van in mijn stash heb liggen. Het is echter wel een tint die ik er vaak bij pak dus mocht je er nog niet zo eentje in je stash hebben: Don’t Toot My Flute is een echte musthave.

OPI Peru collectie

Grandma Kissed a Gaucho

Dit is de enige lak uit de hele collectie die me tegen viel. De kleur dekt zoals je kunt zien namelijk niet helemaal mooi met twee laagjes. Zelf vind ik drie laagjes net te veel om aan te brengen, maar de kleur daarentegen is prachtig.

OPI Peru collectie

Machu Peach-u

Gaan we nu door met een prachtige beige/roze nude tint. Wat betreft nude nagellak is het altijd erg lastig om een goede match te vinden met jouw huid. Ik was dan ook erg sceptisch, maar WAUW wat vind ik deze kleur mooi.

OPI Peru collectie

Somewhere Over the Rainbow Mountains

Ook deze iets donkerdere roze nude tint vind ik prachtig. Hoewel de vorige net iets meer mijn ding is weet ik zeker dat ik deze tint ook nog vaak erbij zal gaan pakken.

OPI Peru collectie

My Solar Clock is Ticking

Dan komen we bij mijn absolute favoriet uit de collectie: een mooie rood/roze tint. Ergens doet de kleur me denken aan frambozen, maar dan wanneer ze nog niet helemaal rijp zijn. Deze kleur heb ik dan ook al meerdere keren op mijn nagels gehad.

OPI Peru collectie

I Love You Just Be-Cusco

Vervolgens komen we terecht bij een donkerrode kleur. Dit is een kleur die niet kan missen in jouw nagellak stash, aangezien rood eigenlijk altijd wel goed is. Deze donkere variant is daarbij ook nog eens redelijk fel: mijn favoriete rood voor op de nagels.

OPI Peru collectie

Como se Llama?

Toch moet ik zeggen dat ik deze donkere rood/bruine tint nog veel mooier en specialer vind. Ik weet zeker dat ik deze lak nog vaak erbij ga pakken tijdens de wintermaanden.

OPI Peru collectie

Yes My Condor Can-do!

En als laatste hebben we nog een donkere paarse tint. Dit soort kleuren draag ik zelf helaas niet zo vaak, maar hij is wel ontzettend mooi. Ik zag mijn moeder er al verliefd naar kijken, dus wie weet maak ik haar er blij mee.

OPI Peru collectie

Mijn conclusie over de OPI Peru collectie nagellak

Wat betreft de houdbaarheid vind ik de nagellak van OPI erg fijn: bij mij blijft de lak toch wel minimaal vijf dagen mooi zitten voordat deze kleine chips begint te vertonen. Daarnaast vind ik het kwastje erg fijn werken en dekten bijna alle lakjes met twee laagjes. Ik ben dan ook echt ontzettend te spreken over deze collectie: er zit geen enkele kleur bij die ik niet mooi vind.

Alle OPI Peru collectie nagellakjes zijn te krijgen in GelColor voor €14,95 per stuk en in Infinite Shine voor €18,95 per stuk. Daarnaast is er een mini pack verkrijgbaar met 4 nagellakjes van 3,75 ml voor €19,95.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

2 Comments

 • Nicole 15 september 2018 at 14:57

  Ik heb nu echt zoveel zin om een nieuw OPI lakje aan te schaffen en op te doen! Ze zijn zoooo mooi!

  • Irina 17 september 2018 at 13:25

   I know! Ik ben ook echt op vrijwel alle kleurtjes verliefd, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×