OPI Grease nagellak

29 juni 2018 No Comments

Toen ik zag dat OPI een speciale Grease nagellak collectie uitbracht ter ere van het 40-jarig bestaan van de film wist ik het meteen: die moest ik hebben. Zelf had ik nog nooit eerder nagellak van dit merk geprobeerd, maar de verhalen die ik erover hoorde waren erg goed. De Grease collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende tinten die in zowel GelColor, Infinite Shine en Nail Laquer variant verkrijgbaar zijn. Zelf ontving ik twee verschillende kleurtjes van de Infinite Shine lijn: Summer Lovin’ Having a Blast! en Chills Are Multiplying! Tijd om ze aan jullie te laten zien.

De verpakking van de OPI Grease collectie

De verpakking van de nagellak is eigenlijk dezelfde als die van de normale OPI collectie. Ik vind de flesjes heel erg mooi en stijlvol met hun zilveren glanzende dop met het logo bovenop. Wel vind ik het erg jammer dat ze geen speciale toevoeging hebben gedaan aan de verpakking zodat de collectie er echt uit springt in het schap. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van de raceauto’s uit de film afbeelden op de flesjes? Ik zou het zelf een toffe toevoeging hebben gevonden.

Wat betreft de verpakking heeft OPI misschien niet heel erg veel speciaals toegevoegd aan deze collectie, maar over de namen hebben ze duidelijk wel goed nagedacht. Zo heb ik zelf de kleuren Summer Lovin’ Having a Blast! en Chills Are Multiplying! ontvangen, waarbij de bekende liedjes uit de film meteen weer in je hoofd zitten.

OPI Grease collectie – Summer Lovin’ Having a Blast!

OPI Grease nagellak

De eerste kleur die ik ontving heeft naar mijn mening ook meteen de leukste naam van allemaal: ‘Summer Lovin’ Having a Blast!’. Wanneer ik deze naam hoor heb ik direct het vrolijke beginliedje van de film in mijn hoofd en krijg ik zin om hem weer te gaan kijken. De kleur die OPI deze naam heeft gegeven vind ik ook heel erg toepasselijk: knaloranje. Ik moet zeggen dat ik oranje niet zo snel draag, eigenlijk alleen op Koningsdag zelfs. Daarentegen is de lak wel echt heel erg mooi en springt hij echt in het oog. Ik heb op de foto hierboven twee laagjes gebruikt, aangezien hij met één laagje nog wat streperig is.

OPI Grease collectie – Chills Are Multiplying!

OPI Grease nagellak

De tweede kleur die ik ontving is ‘Chills Are Multiplying!’ en ook deze naam maakt me direct vrolijk. Daarnaast vind ik deze lak een stuk draagbaarder en kon ik dan ook niet wachten om hem aan te brengen. Ook hier heb ik weer twee laagjes van moeten aanbrengen, aangezien de lak anders erg streperig was. Wel moet ik zeggen dat hij erg dik is van structuur en het kwastje helaas net iets te breed was voor mijn nagels waardoor hij lastig lakt. Eenmaal op mijn nagels vind ik de kleur echter prachtig. Wanneer je goed kijkt zie je zelfs allemaal subtiele blauwe glitters in de lak zitten.

OPI Grease nagellak

Mijn conclusie over de OPI Grease collectie

Uiteindelijk heb ik de kleur ‘Chills Are Multiplying’ aangebracht op mijn nagels om de houdbaarheid te testen. Bij mij begon de nagellak pas op de vijfde dag na aanbrengen een klein beetje te slijten en chips te vertonen, wat ik een erg goede score vind. Het aanbrengen van de lak is voor mij echter wel een nadeel: dit ging niet erg gemakkelijk door de structuur en het kwastje.

Al met al vind ik de kleuren uit de OPI Grease collectie erg leuk (zeker wanneer je de andere 10 kleuren meetelt) en is mijn eerste ervaring met de nagellak van OPI zeker niet negatief. Mocht je benieuwd zijn geworden dan kun je de nagellak hier vinden voor €18,95 per stuk.

Ik heb deze producten ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×