Op vakantie, Kos verkennen & mijn 26e verjaardag // VAKANTIEVLOG #1 2022

Op vakantie, Kos verkennen & mijn 26e verjaardag // VAKANTIEVLOG #1 2022

30 juni 2022 No Comments

Daar is hij dan eindelijk: de eerste vakantievlog van 2022! Ik neem je in deze vlog mee op vakantie naar onze eerste bestemming: het Griekse eiland Kos. We verkennen het eiland met de auto, bezoeken opgravingen, gaan naar de Therme, het bergdorp Zia en meer en daarnaast vier ik mijn 26ste verjaardag. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×