Op solo date naar Delft, Too Good To Go unboxing & mini shoplog // VLOG #32

30 januari 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee tijdens mijn eerste solo date-dag van 2023, waarin ik in mijn eentje naar Delft ga. Ik ken de stad nog helemaal niet dus speel lekker voor toerist, beklim de Nieuwe Kerk, ontdek een aantal toffe hotspots en struin lekker rond. Eenmaal thuis doe ik samen met mama een Too Good To Go unboxing en later nog een mini shoplog van wat ik in Delft kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×