Op citytrip met srprs.me naar... // SRPRS.ME VLOG #1

Op citytrip met srprs.me naar… // SRPRS.ME VLOG #1

28 maart 2022 No Comments

Vandaag is het eindelijk zo ver: de srprs.me vlogs gaan beginnen! Ik ging afgelopen week 4 dagen op citytrip naar destination unknown met mijn moeder en gaf jullie op Instagram hints over onze bestemming. In deze vlog zit eindelijk het antwoord: de onthulling van onze bestemming en natuurlijk onze eerste dag in de stad. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×