Onzeker over maatverschillen & omgaan met veranderend lichaam // REAL TALK #21

Onzeker over maatverschillen & omgaan met veranderend lichaam // REAL TALK #21

13 juli 2022 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe aflevering van Real Talk: de serie waarin ik al jullie ingestuurde vragen beantwoord rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamacceptatie. Vandaag heb ik het o.a. over je goed voelen in bikini, hoe je omgaat met een veranderend lichaam, nare opmerkingen van je omgeving, hoe je niet onzeker wordt van maatverschillen in winkels en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×