Lifestyle, Video

Onzeker over Instagram & korte jurkjes durven dragen // REAL TALK #1

Onzeker over Instagram & korte jurkjes durven dragen // REAL TALK #1

Aangezien mijn vorige body positivity video mega goed door jullie werd ontvangen besloot ik direct een volgende te maken. Dit keer besloot ik jullie er bij te betrekken op Instagram en jullie alle vragen rondom body positivity en self love te laten insturen. Ik beantwoord in deze eerste Real Talk video dan ook vragen rondom afvallen tijdens een burn-out, hoe ik om ga met onzekerheid door Instagram, wat ik doe wanneer ik er helemaal doorheen zit en hoe je toch zelfverzekerd een korte broek of jurk aan kunt met ‘dikke’ benen. Mocht jij nu een vraag hebben voor de volgende editie dan mag je hem natuurlijk altijd achterlaten in een reactie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.