Ontspannen weekend, try-on Monki shoplog & vol motivatie // VLOG #14

Ontspannen weekend, try-on Monki shoplog & vol motivatie // VLOG #14

8 maart 2022 1 Comment

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee in een ontspannen weekend waarin ik gezellig aan het strand ga lunchen met mijn moeder, een aantal toffe pakketjes met je open (en een try-on Monki shoplog doe) en verder vol motivatie zit. Over dat laatste vertel ik je meer wat haast in een motivational speech uitloopt: hopelijk heb je er iets aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Tomas 13 maart 2022 at 15:48

  Was weer een leuke video!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×