Een ontspannen weekend // WEEKENDVLOG #1

22 november 2017 1 Comment

Sinds mijn stage is begonnen ben ik doordeweeks alsmaar zo moe wanneer ik thuis kom dat ik besloten heb om over te gaan op weekeindvlogs i.p.v. weekvlogs. Afgelopen weekeind heb ik heerlijk ontspannen na mijn eerste week stage en deed ik dan ook lekker rustig aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 22 november 2017 at 21:49

  Ha Irina, verstandig om alleen het weekend te vloggen! Benieuwd hoe rest van je stage gaat.

  Succes in elk geval!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×