Ontspannen vakantie & afscheid nemen van Mischa // WEEKVLOG #98

Ontspannen vakantie & afscheid nemen van Mischa // WEEKVLOG #98

11 januari 2021 No Comments

Daar is hij dan: de eerste video van 2021. Ik neem je in deze (2-weekse) weekvlog mee in mijn vakantie week waarin ik heerlijk ga opruimen, lezen en bullet journalen maar neem je ook mee in het plotselinge verdriet om het laten inslapen van mijn kat Mischa. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×