Ontspannen 1e Kerstdag & 2021 boeken recap // VLOGMAS #25

Ontspannen 1e Kerstdag & 2021 boeken recap // VLOGMAS #25

26 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 25! Ik heb een heerlijk ontspannen 1e Kerstdag samen met mijn moeder, waarbij we gezellig wat spelletjes doen en samen gourmetten. Daarnaast besluit ik door een reactie onder de vlogs om samen met jullie terug te kijken op al mijn gelezen boeken van dit jaar: een 2021 boeken recap! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×