Onthulling van mijn geheime project // WEEKVLOG #112

Onthulling van mijn geheime project // WEEKVLOG #112

3 mei 2021 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week was ik druk bezig achter de schermen met het schrijven aan mijn ebook, het opzetten van mijn emaillijst en ging ik shooten op het strand. Het was namelijk tijd om mijn eigen collectie in samenwerking met een van mijn favoriete merken op de foto te zetten en vandaag onthul ik eindelijk welk merk dit is! De onthulling van mijn geheime project: kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×