Online shop met mij & try-on shoplog

Online shop met mij & try-on shoplog

20 september 2019 1 Comment

Ik had zin om te online shoppen en besloot jullie eens mee te nemen in dit proces. Ik laat je zien welke webshops ik bezoek, op welke manier ik items selecteer en vervolgens pas ik samen met jullie ook nog eens de items die ik uiteindelijk besteld heb om te kijken welke ik houd. Een complete online shopping sessie dus: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

1 Comment

 • Suzanne 20 september 2019 at 19:00

  Super leuk! Ik moet ook weer eens gaan shoppen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×