Fashion, Video

Online shop met mij & try-on shoplog

Online shop met mij & try-on shoplog

Ik had zin om te online shoppen en besloot jullie eens mee te nemen in dit proces. Ik laat je zien welke webshops ik bezoek, op welke manier ik items selecteer en vervolgens pas ik samen met jullie ook nog eens de items die ik uiteindelijk besteld heb om te kijken welke ik houd. Een complete online shopping sessie dus: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    20 september 2019 at 19:00

    Super leuk! Ik moet ook weer eens gaan shoppen!
    Suzanne onlangs geplaatst…Q&A: sieradencollectie, de slappe lach & studie!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.