On the wishlist: Vans

11 maart 2014 2 Comments

Het is heel erg slecht, maar ik heb dus geen vans. Ik vond ze op zich wel leuk maar niet heel erg speciaal en iedereen liep er op. Ik houd er niet van om ergens in te lopen wat iedereen heeft. Maar laatst kwam ik een stel vans tegen in het mintgroen voor maar 30 euro! Ik heb ze niet meegenomen maar wat heb ik daar nu een spijt van! Zeker met mijn enkels zou het perfect zijn om nog een stel lekker zittende gympen te hebben, dus ik heb besloten dat ik een stel wil!

Ik ben er nog niet uit of ik simpele vans wil, of een leuk patroontje. Ik heb al zwarte nep all stars en echte licht blauwe all stars dus die kleuren wil ik niet hebben van mijn vans. Een tribal printje zou ik heel erg gaaf vinden, maar dat ik daarvan houd wisten jullie vast al zo langzamerhand, haha!

Is deze variant niet ontzettend schattig! Vans met Mickey Mouse erop! ZO SCHATTIG. Ik weet niet of ik deze echt zou kopen omdat ze niet echt makkelijk te combineren zijn, maar het idee vond ik echt heel erg schattig!

Ook deze vans vind ik ontzettend gaaf maar zijn wel moeilijker te combineren. Dat vind ik jammer aan vans met een patroon. Het gekke is dat ik de tribal print dan weer wel heel erg makkelijk te combineren vind, haha! Waarschijnlijk ook omdat ik gewoon zo veel tribal printjes draag dat ik zo langzamerhand wel weet wat daar wel en niet bij staat.

Deze vans zijn toch weer net iets specialer maar toch nog makkelijk te combineren.Met een spijkerbroek staan ze misschien wel weer wat minder leuk.

Een andere optie die ik ook vaak op internet tegen kwam is om simpele witte vans te kopen en hier dan zelf met watervaste stift op te tekenen, wat ik ook een gaaf idee vind! Ik ben alleen bang dat ik het dan verpest, en dan krijg je het er niet meer af. Ik denk dus niet dat ik dat ga doen. Daar vind ik mijn tekenkunsten niet goed genoeg voor.

Een andere optie is om vans te kopen in een kleur, en deze vervolgens met studs te versieren. Dat idee vind ik wel echt heel erg leuk en ook haalbaar! Ook past het bij mijn stijl, dus wie weet dat ik dat ooit nog wel eens ga doen!

Voorlopig ben ik dus nog even aan het zoeken naar een leuk stel, dat ook niet al te duur is. Misschien dat ik er over een paar jaar wel meerdere heb, want stiekem vind ik ze toch wel heel erg leuk, en ze staan bij van alles!

Weet jij waar ze goedkoop vans verkopen?

 

2 Comments

 • Astrid 11 maart 2014 at 18:23

  Vans vind ik ook heel leukmaar ik heb liever All Stars ♥♡

 • Eline 11 maart 2014 at 07:03

  Wow, mintgroene vans wat gaaf! Anders vind ik die met dat aztec printje heel leuk
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×