On the Wishlist: High Waisted Broek

19 februari 2014 2 Comments

Kennen jullie dat? Dat je denkt ergens nooit aan te beginnen omdat je het niks voor jou vind? En dan uiteindelijk blijk je er toch aan te beginnen. Dat heb ik nu op het moment met een high waisted broek. Ik vond het altijd mooi staan bij anderen, maar voor mezelf vond ik het niets. Toch ben ik er nu naar eentje op zoek. Want stiekem vind ik ze ontzettend mooi.

Ik moet toegeven dat ik nooit echt van de high waisted trend ben geweest. Over mijn high waisted rokjes draag ik ook meestal mijn shirt heen zodat je niet ziet dat die high waisted is. Maar ik moet toegeven dat het wel heel erg mooi staat wanneer ik mijn shirt in de rok doe! Ik vind het alleen heel erg wennen, omdat ik het wel een stuk netter vind staan dan wanneer je je shirt er ‘los’ overheen doet.

Ik doe sowieso eigenlijk nooit mijn shirt in mijn broek. Correctie: deed. Ik doe het namelijk tegenwoordig steeds vaker! Ik voel me er ook een stuk beter in dan vroeger. Ik vind het nu alleen maar leuk staan en heb ook gemerkt dat het in de winter een stuk warmer is doordat de wind niet tussen je kleding door kan. Alleen maar voordelen dus!

Maar dan nu, welke high waisted broek? Ik hoor goede verhalen voer de Joni broek van Topshop. Het enige probleem is dat ik niet dicht bij een Topshop woon en niet altijd even makkelijk ben als het gaat om het passen van broeken. Ik heb een hele vreemde maat, waardoor ik het niet zo goed aandurf om de broek te bestellen. Ook al kun je hem terug sturen.

Ik weet ook nog niet precies welk model ik precies wil. Ik dacht altijd dat ik er eentje wilde met een rits aan de achterkant. Deze zag ik een jaar terug heel veel liggen bij de Only maar heb ik nooit geprobeerd, daar baal ik nu van want ik wil weten hoe die zou staan! Maar laatst kwam ik bij Teske ook een hele mooie broek tegen, met knoopjes aan de voorkant. Hieronder het filmpje wat zij heeft gemaakt over het combineren van een high waisted spijkerbroek. Nogmaals, dit is dus haar filmpje, niet dat van mij. Alle credits gaan naar haar!

Door het zien van dat filmpje, en haar mooie high waisted broek ging het steeds meer kriebelen om zelf ook een broek te kopen. Ik denk dus ook wel dat ik binnenkort een mooie high waisted broek in mijn kledingkast heb hangen! Als jullie nog tips hebben over waar ze mooie exemplaren verkopen (het liefst in een ‘echte’ winkel, vanwege het passen) dan hoor ik het graag van jullie!

Heb jij ook eens gehad dat je ergens eerst niets van moest hebben en later ineens wel? 

2 Comments

 • Astrid 19 februari 2014 at 20:05

  Ik vind het supermooi staan,
  maar toen ik het probeerde vond ik het maar niets..
  xx

 • Laura Boogers (@LauraBoogers) 19 februari 2014 at 10:18

  Vind het er heel mooi uitzien bij sommigen, maar vind het zelf echt niet lekker zitten!

  xx Laura
  http://www.thenewgirlintown.com

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×