On the Wishlist | Dr. Martens

29 januari 2015 4 Comments

Een paar schoenen dat al een hele lange tijd op mijn wishlist staat zijn Dr. Martens. Het zijn schoenen waar je van houdt of niet, maar ik vind ze ontzettend gaaf. De enige reden dat ik ze nog niet bij mijn schoenencollectie heb gevoegd is de prijs. Het zijn jammer genoeg niet de goedkoopste schoenen.

Veel mensen denken dat je Dr Martens alleen kunt combineren met een stoere outfit, maar niets is minder waar. Kijk maar eens naar de outfit hierboven: girly outfit met Dr Martens. Zelf vind ik het grungy effect dat de Dr Martens geven aan de outfit juist wat leuks en speels geven aan de outfit.

Hetzelfde zie je ook bij deze outfit terugkomen: girly shirtje en toch stoerder door de schoenen. Ik houd zelf erg van stoerdere outfits, vandaar dat ik dit soort schoenen heel graag aan mijn schoenencollectie wil toevoegen.

Dr Martens zijn er in meerdere kleuren en modellen. Zelf wil ik het standaard (hogere) model, in mat zwart. Dit vind ik toch mooier dan glanzend, en hoewel ik de bordeaux kleur ook echt heel erg mooi vind ben ik bang dat ik die met veel minder items zou kunnen combineren.

Ik weet dat er heel erg veel namaak varianten zijn van de Dr Martens, maar gezien het feit dat ik zwakke enkels heb wil ik toch wel graag de echte, omdat ik hoor dat ze echt heel erg goed zitten. En bovendien gaan ze ook nog eens jaren mee! Tijd om te sparen dus.

De Dr Martens die ik zoek zijn te koop bij de Invito voor €149,99. Als jullie weten waar ik ze goedkoper kan halen, laat het me dan vooral weten!

4 Comments

 • Miss Cherry 31 januari 2015 at 19:07

  Een tijdje geleden had ik de bordeaux Dr Martens en ik vond ze echt super ! In het begin doen ze wel pijn aan je voeten, maar na een tijdje zitten ze echt goed ! 🙂

  • Irina 31 januari 2015 at 20:17

   Ja je moet ze wel goed inlopen inderdaad!
   Vond jij de bordeaux niet lastig te combineren, of valt dat mee? Ik vind ze namelijk echt heel erg mooi maar denk dat zwart met meer de combineren valt.

 • Carolien 31 januari 2015 at 12:41

  Ik vind t echt geweldig maar het staat me gewoon niet vind ik!
  Ik voel me al groot en lomp en als ik die dan aan heb dan ben ik al helemaal een beest haha! ik heb ze vaak aangepast maar nee ik kan er niet aan wennen 🙁 jammer opzich

  xxx

 • Floor 30 januari 2015 at 17:58

  Oeh! Ze zijn echt super vet!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×