Omgaan met sociale angst & off-days // REAL TALK #2

Omgaan met sociale angst & off-days // REAL TALK #2

13 oktober 2019 1 Comment

Het is tijd voor alweer de tweede aflevering van mijn Real Talk serie. In deze serie beantwoord ik al jullie vragen rondom body positivity, self love en zelfontwikkeling. Dit keer heb ik het over hoe je kunt omgaan met sociale angst, off-days, hoe ik me goed voel in bikini, hoe je in nieuwe situaties kunt omgaan met onzekerheid en geef ik tips voor o.a. boeken en podcasts rondom deze onderwerpen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 16 oktober 2019 at 10:44

  Wat een mooie video weer!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 41 – Groeien met Pinterest, home alone & Joker!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×