Omgaan met negatieve situaties & beginnen met je lichaam accepteren // REAL TALK #26

6 maart 2023 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Real Talk: de serie waarin ik al jullie vragen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie beantwoord. Zo heb ik het vandaag over hoe je kunt omgaan met een negatieve situatie, hoe je kunt beginnen met je lichaam accepteren, om kunt gaan met een schommelend gewicht en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×