Omgaan met de mening van anderen & onzekerheid // REAL TALK #11

Omgaan met de mening van anderen & onzekerheid // REAL TALK #11

19 maart 2021 No Comments

Ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe Real Talk aflevering, waarin ik al jullie vragen rondom body positivity, zelfliefde en mentale gezondheid beantwoord. Deze keer heb ik het o.a. over omgaan met de mening van anderen, zowel op het gebied van body positivity als op het gebied van (meer) rust nemen. Daarnaast heb ik het over onzeker zijn en meer: hopelijk heb je er iets aan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×