Oliebollen & naar een kerstshow + shoplog // WEEKVLOG #45

Oliebollen & naar een kerstshow + shoplog // WEEKVLOG #45

18 november 2019 1 Comment

Maandag betekent weer een nieuwe weekvlog! Deze week at ik de eerste oliebollen van het jaar en ging ik samen met mama naar de Winter Wonder avond bij tuincentrum de Bosrand. De eerste kerstshow van het jaar dus! Naderhand doe ik natuurlijk een lekker grote shoplog met alle kerst items die we kochten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 19 november 2019 at 14:57

  Wat heerlijk dat kerstsfeertje!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 46 – Flared pants & surpriseMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×