Oliebollen mukbang met Marijn van Trierum

Oliebollen mukbang met Marijn van Trierum

31 december 2019 No Comments

Vandaag sluiten we het jaar goed af met een gezellige oliebollen mukbang! Samen met Marijn van het YouTube kanaal Marijn van Trierum blik ik terug op 2019 en hebben we het ook alvast een beetje over onze doelen voor 2020. Heel veel plezier met kijken en natuurlijk alvast een fijne jaarwisseling gewenst en een gelukkig 2020!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×