Oliebollen mukbang - kletsen over 2020

Oliebollen mukbang – kletsen over 2020

31 december 2020 No Comments

Fijne Oud & Nieuw! Om het jaar goed af te sluiten heb ik een gezellige oliebollen mukbang opgenomen. Dit jaar helaas in mijn eentje, vanwege alle maatregelen, maar daarmee niet minder gezellig. Ik heb het o.a. over mijn doelen, mijn hoogtepunt van 2020 en natuurlijk blik ook alvast even vooruit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×