Ofra X NikkieTutorials Highlighter – Glazed Donut

5 oktober 2017 12 Comments

Een paar weken terug liet ik in mijn weekvlog al zien dat ik me niet had kunnen inhouden bij de lancering van de drie losse highlighters van Nikkie Tutorials. De kleur Glazed Donut schreeuwde mijn naam en toen ik zag dat er 30% korting te halen was met de code NIKKIE kon ik het niet laten. De volgende dag had ik de highlighter al in huis, maar helaas had ik alsmaar geen tijd om deze parel te fotograferen. Afgelopen week eindelijk wel dus ik kan hem nu eindelijk aan jullie laten zien!

Ofra X Nikkietutorials highlighter Glazed Donut

De verpakking van de highlighter vind ik om eerlijk te zijn niet erg spectaculair. Het is een simpel plastic doosje met op de bovenkant het logo van Ofra. De sluiting zit wel erg stevig dicht wat ik in principe erg fijn vind: dan gaat hij ook niet per ongeluk open in je stash.

Het patroon in de poeder zelf vind ik daarentegen prachtig: dit geeft de highlighter net iets extra’s. Daarnaast ben ik simpelweg verliefd op de hoeveelheid glitters die in de poeder zitten. Helaas komen deze op de foto nog lang niet zo goed over als op bewegend beeld, dus mocht je hier benieuwd naar zijn dan kan ik je aanraden om de eerder genoemde weekvlog te bekijken.

Ofra X Nikkietutorials highlighter Glazed Donut

Na het fotograferen kon ik niet wachten om de highlighter te swatchen: ik wachtte voor mijn gevoel al veel te lang! Het was het wachten wel echt dubbel en dwars waard want WAUW wat een beauty! Ook hier komen de glitters uit de poeder helaas weer lang niet zo goed over als dat ze dit in het echt doen, maar alsnog kun je aan de foto al wel zien hoe ontzettend mooi deze kleur is. Ik kon niet wachten om hem aan te brengen op mijn jukbeenderen.

Ofra X Nikkietutorials highlighter Glazed Donut

Zodra ik met mijn fan brush de highlighter aanbracht op mijn jukbeenderen werd ik ontzettend enthousiast. Ik had mijn kwast nog wel afgetikt maar alsnog was het effect zo ontzettend heftig dat ik mezelf wel kon vergelijken met een discobal. Goed inblenden met een poederkwast is dan ook zeker wel van belang bij deze kleur, maar het effect hierna mag er zeker wezen zoals je hierboven kunt zien.

Ik vind het grappig dat ik zo verliefd ben op deze highlighter, terwijl het een koele tint is. Over het algemeen ben ik gek op warme gouden highlighters en laat ik dit soort tinten liever liggen. Toch ben ik helemaal verslaafd geraakt aan deze beauty en denk ik dat het wel eens goede concurrentie kan gaan worden voor mijn everyday NARS Albatross highlighter!

De Ofra X NikkieTutorials highlighter in Glazed Donut is hier te koop voor €29,95
(met de code NIKKIE krijg je 30% korting!)

12 Comments

 • Eva 12 oktober 2017 at 13:10

  Deze wil ik ook heel graag nog een keer aanschaffen!!

  • Irina 12 oktober 2017 at 13:26

   Hij is heel erg mooi, dus zeker de moeite waard om te kopen!

 • Nicole 6 oktober 2017 at 16:01

  Op het eerste gezicht is dit echt geen kleur voor mij qua highlighter, maar op je huid vind ik hem zo onwijs mooi!

  • Irina 6 oktober 2017 at 16:02

   Dankjewel! Ik ben er zelf echt enorm blij mee ^^

 • Sharon - Choose to Shine 6 oktober 2017 at 13:06

  Wat een mooie kleur, ik heb zelf de kleur ‘Glow Goals’ en dit is echt mijn nieuwe favoriete highlighter.

  • Irina 6 oktober 2017 at 15:09

   Die lijkt mij ook heel erg mooi!

 • Lotje 5 oktober 2017 at 21:55

  Ik had eigelijk nog niet echt gekeken naar highlighters van Ofra met Nikkie, maar wauw! Wat een prachtige highlighter! <3

  • Irina 5 oktober 2017 at 21:59

   Ja hij is zo mooi! Als je ze eenmaal gezien hebt blijven ze hangen en wil je ze hebben, haha.

 • Joyce 5 oktober 2017 at 09:10

  Damn, it’s pretty! Ik wil er ook nog graag eentje proberen, maar misschien zet ik het wel op mijn verlanglijstje voor kerst.

  • Irina 5 oktober 2017 at 11:02

   Zeker doen! Ik ben door deze beauty ook benieuwd geworden naar de andere 2, haha.

 • All About Bertina 5 oktober 2017 at 08:02

  Wauw! Wat een prachtige highlighter!!! Zelf hou ik wel van een mooie opvallende glow. Ik wist niet dat de highlighters nu ook apart verkrijgbaar waren maar ik ga zeker even een kijkje nemen op de webshop. Echt niet duur voor zo’n mooi pareltje!
  Bedankt voor het delen van deze tip! <3

  • Irina 5 oktober 2017 at 08:24

   Mooi is die he! Ik werd ook meteen enthousiast toen ik zag dat ze los verkrijgbaar waren ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×